Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Toivon että en ole inhottava

Minä… Olen… Ihastunut… Häneen!!!

Hän on toivottavasti vapaa. Hän on niin mukava ja kaunis. Kun kaikki menee päivässä vituilleen, niin hänen ajatteleminen piristää mielen. Olen omasta mielestäni ujo näissä asioissa. Kavereideni mielestä olen sekopää ja hikke. Hän on toinen ihastukseni, sillä edellinen selvisi varatuksi. Haluaisin kertoa tunteistani mahdollisimman äkkiä, sillä luokassamme on enemmän poikia kuin tyttöjä. Haluaisin kertoa tunteistani mieluummin face to face joskus kesällä kyllällä ollessa, mut kyl viestiki kelpaisi. En ole kertonut kyseisestä asiasta kellekään, tämä on oma pikku (tai siis aika iso) salaisuuteni. Mutta toivottavasti tästä tulee jotain. Toivottavasti.

-Aaro

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Apua ja tukea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top