Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Blogi ihmissuhteista

Moi!

Nimeni on Tom. Minulle ihmissuhteet ovat elämän tärkeimpiä asioita. Ne ovat tärkeitä minulle, koska olen todella sosiaalinen ja nautin muiden ihmisten kanssa olemisesta ja ajatusten vaihtamisesta. Varsinkin jutteleminen on tärkeää, kun on huonoja päiviä. On vaikeaa vain olla omien ajatusten kanssa yksin. Varsinkin näin koronaepidemian aikaan. Muistakaa pitää ihmissuhteet kunnossa muihin ihmisiin, koska yhdessä selviämme vaikeista ajoista. On hyvä muistuttaa lähimmäisilleen ja itselle tärkeille ihmisille kuinka tärkeitä he oikeasti ovat.

-Tom

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Apua ja tukea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top