Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Musiikki on osa arkea

Musiikki on tärkeä osa elämääni. Aihe yhdistää minua ja ystäviäni, mutta joskus törmään ajattelumalliin, jossa hävetään omaa musiikkimakua.

Kuuntelen musiikkia päivittäin ja genrejä tulee vaihdettua tunnelman mukaan. Kulutan paljon populaari- sekä indie-musiikkia, mutta jälkimmäisestä en niinkään keskustele ystävieni kanssa, vaikka pitäisi. Puhumalla avoimesti lempimusiikista olen löytänyt uusia kavereita sekä laajentanut tietämystäni. Tiedätkö sinä hyvien ystäviesi lempikappaleet? Näin myös saatat lähentyä ystäviesi kanssa ja on ylipäätään hyvä tapa tutustua muihin.

Musiikki tuo myös paljon sisältöä arkeen. Bussimatka tai juoksulenkki eivät ole niin tylsiä kuunnellessa lempimusiikkia.

Kannustan muita päästämään vähän enemmän irti Spotifyn Top 50-listoista ja kuuntelemaan välillä ”vähemmän tunnettuja” kappaleita sekä artisteja. Jokaisella meistä on enemmän ja vähemmän omanlaisensa musiikkimaku, eikä sitä pitäisi hävetä.

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Apua ja tukea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top