Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Tanssi

Tanssi on hyvä harrastus jokaiselle, joka pitää liikkumisesta, musiikista sekä itsensä ilmaisusta. Se tuo mukanaan paljon positiivisia vaikutuksia; kunto paranee, rytmitaju kehittyy, tulee uusia sosiaalisia suhteita ja paljon muuta.

Tanssi on erittäin monipuolinen urheilulaji ja siitä on helppo tehdä juuri itsellensä sopiva harrastus. Tanssia voi harrastaa monessa paikassa ja vaihtoehtoja ovat yksityiset tanssikoulut- ja seurat, liikuntakeskukset sekä kansalaisopistot.

Tanssin voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa ja lajeissakin on valinnanvaraa, sillä erilaisia tanssilajeja on monia kymmeniä. Esimerkiksi street dance, break dance, steppi, nykytanssi, jazz, show tanssi, lastentanssi, klassinen baletti, musikaalitanssi, kansantanssi + eri seura- eli paritanssit. Monet tanssikoulut tarjoavat tanssitunteja monipuolisesti eri taitotasoisille tanssijoille.

Tanssia voi harrastaa kilpa- sekä harraste tasoilla. Kilpailuja järjestää eri tanssikoulut sekä Finnish Dance Organization (FDO).

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Apua ja tukea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top