Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Tekemistä, kun tylsyys iskee

Mitä tehdä näinä aikoina, kun elämä koostuu pelkästä todellisuuden välttelystä sekä Netflixistä?

Tässä jaan muutaman vinkin, jotka tuovat edes vähän sisältöä elämään:

  • Lähde tutkimaan lähiympäristöä, esimerkiksi ihan vain kävelylle viereiseen metsään. Tunnin kävelylenkki virkistää mieltä, eikä liikuntakaan ole pahaksi keholle. Vahingossa saatat löytää vaikka kadonneen opiskelumotivaation.
  • Ensi kesän sekä syksyn suunnittelu. Mitä haluaisit tehdä ja kenen kanssa? Onko jotakin vielä saavuttamatta? Nyt on hyvää aikaa haaveilla tulevasta sekä asettaa tavoitteita ja mahdollisesti yrittää siirtää peruuntuneita suunnitelmia.
  • Ja koska en ole vielä itsekään valmis päästämään irti Netflix-maratoneista, niin suosittelen katsottavaksi espanjalaista La casa de papel (K-16) -sarjaa. Rikollisjoukon suorittamaa ryöstöä Madridin rahapajaan. Sarja on neljännen tuotantokautensa ansioista pinnalla enemmän kuin koskaan ja syystäkin. Suosittelen kaikille, jotka pitävät jännityksestä, mutta jos menetät yöunesi helposti, kannattaa harkita.

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Apua ja tukea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top