Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Tekstiroolipelaaminen

Roolipelaaminen tekstin välityksellä on vähän kuin kirjan kirjoittamista ja lukemista samanaikaisesti, mutta samalla myös sosiaalista ja oikeasti elävöittävää. Se on loistavaa ajanvietettä, eikä siihen tutustuminenkaan ole kovin vaikeaa – Voit ihan vain etsiä jotain yhteisöä vaikkapa Aminosta tai Discordista (disboard.org/search). Yhteisö ja sen roolipeli voivat perustua ihan mihin tahansa, vaikkapa johonkin jo sinulle entuudestaan tuttuun sarjaan. Yhteisöön liittyessäsi saat myös mahdollisuuden tehdä uusia ystäviä. Tämän lisäksi se kehittää luovuutta, ja kirjoitus- sekä (useimmissa tapauksissa) englannin kielen taitoja!

-Niko

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Apua ja tukea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top