Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Kiusaaminen ja selän takana puhuminen

Kiusaaminen on vakava aihe, josta ei kannata vitsailla tai kiusaamista ei kannata vähätellä. Kiusaaminen satuttaa ja jättää ikuiset arvet. Jos sanot jollekin ”oletpa ruma” hän voi ottaa asian tosissaan ja satuttaa itseään.

Minulla on hyvä esimerkki. (Nimet ovat muunneltuja) Essi(Tyttö) Kalle(poika). Essi oli koulussa ja vähitellen Kalle alkoi sanomaan Essiä rumaksi ja arvostelemaan Essin vaatteita. Essi oli ihminen joka peittelee pahaa oloa ja ei kertonut asiasta kenellekään. Juttelin tämän Essin kanssa eilen ja hänellä on edelleen ulkonäköpaineita.

Selän takana puhuminen on mielestäni inhottavaa. Jos sinua ei miellytä toisessa ihmisessä joku, sinun ei tarvitse sanoa sitä kenellekään. Jos sanot sen toiselle, joka ”lupaa” olla kertomatta asiasta jollekin, hän 89% varmuudella levittää sen jollekin, joka taas kertoo sen seuraavalle jne jne.

Käy kurkkaamassa mun 3 juttua täällä ratsastaminen, koiran omistaminen ja piirtäminen.

-Heppatyttö09

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Apua ja tukea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top