Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Kiusaaminen pitäisi loppua

Kenenkään mielestä kiusattuna oleminen ei ole kivaa. Kiusaaminen voi olla rikos, jos se etenee liian pitkälle. Mieti, jos olisit itse kiusattu, tuntuisiko se kivalta, jos joku haukkuu sinua, puhuu pahaa selän takana tai sanoo vaikka jonkun sinun yksityisen asian mitä et haluaisi muiden tietävän.

Älkää puhuko pahaa selän takana, vaikka joku olisi kuinka erilainen. Tutustu mieluummin häneen, niin teistä voi tulla hyviä kavereita tai vaikka teistä ei tulisi, niin ei se haittaa, kunhan et rupea kiusaamaan.

-Ida

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Apua ja tukea

Kommentit

    1. Olen myös täysin samaa mieltä! Rakastan kun on olemassa puolustavia poika- ja tyttöystäviä sekä ystäviä ja luotettavia vanhempia ja aikuisia. Pitäkää oikein hyvä huoli siitä, että ette puolusta kiusaajia sillä olen koulukiusattu ja oon edelleen ja yksi poika kiusaa minua yhä ja sen poika kaverit puolustavat häntä. Mun kaverit puolustavat minua ja myös tyttöystäväni

      1. Olen samaa mieltä, itsekin, video pelejen
        suhteen kiusaaminen on myös väärin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top