Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Kuka oikeasti olet?

Hei!
Jos et vielä ole huomannut, niin eri seksuaaliset suuntautumiset ovat olleet kova puheenaihe viime aikoina. Ikävä kyllä maailmasta löytyy vieläkin ihmisiä, jotka kunnioittavat vain heteroita! SE ON VÄÄRIN!

Jokainen on tärkeä riippumatta siitä onko homo/lesbo, bi, pan, hetero yms.. Jokaisella on myös oikeus olla kuulumatta mihinkään!

Mutta….itseäni ainakin hämmästyttää kovasti miten esim. vanhemmilla on outo käsitys siitä, että ei se minun lapseni mitään tiedä! Hetero niinkuin muutkin! TUO on ehdottomasti hyvin vanhanaikainen ja sopimaton ajatus vanhemmilta! Onko vanhempasi koskaan tullut kysymään sinulta esim. tiedätkö vielä omaa seksuaalista suuntautumistasi? (ei siis tarvi vielä tietää) En usko, että kovin moni vanhempi on mennyt kysymään lapselta sellaista! Nyt oikeasti skarppia vanhemmat!

Rohkaisen KAIKKIA puhumaan asiasta rohkeasti esim. kavereiden ja vanhempien kanssa, jos he eivät ole jo itse ottaneet asiaa puheeksi! Jos sinusta tuntuu ettei vanhempasi kuitenkaan hyväksy sinua, niin et ole ainoa! Kuitenkin uskon, että vanhemmat ymmärtävät, jos sen totuuden kuulevat! Vanhemmatkin ovat joskus olleet teinejä ja jos tuntuu, ettei vanhemmat muista omaa teiniaikaansa esim. isosiskolleen voi puhua! (ne tietävät)

Elät elämää iteäsi varten! Älä toteuta sellaista versiota itsestäsi mitä muut haluavat, vaan mitä itse haluat!

Lopuksi haluan muistuttaa, että en itsekkään ole rohkea puhumaan tunteistani, mutta olen vain luonnostani sellainen tasavertaisuuden rakentaja…. Joten ole SINÄ se oman elämäsi sankari ja avaa suusi! Minä en ole vielä uskaltanut avautua vanhemmilleni omasta lesboudestani……mutta luulen etten ole vielä ihan valmis siihen, mutta kyllä se hetki vielä tulee!

Joten tehdäänkö sopimus!? Voitaisiinko me molemmat luvata ottaa asia puheeksi vanhempiemme kanssa!? Toivottavasti vastauksesi on KYLLÄ. Mutta jos et ole vielä valmis niin ei hätää! Kyllä se hetki vielä tulee!

Terkut. Viivis

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Apua ja tukea

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top