Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Välituntiaktiviteetit koulussamme

Olemme koko kevään ajan suunnitelleet ja järjestäneet korona-rajoitusten sallimissa puitteissa pelivälitunteja joiden tavoitteena on ollut lisätä koulun yhteishenkeä ja saada oppilaille mukavaa tekemistä välitunneille. Alkuperäinen suunnitelma oli pitää pelivälkkiä tiettyinä päivinä viikossa ja erilliset ”bingo perjantait” kerran kuukaudessa, mutta korona-rajoitusten myötä emme saaneet järjestää pelivälkkiä kaikille yhtä aikaa vaan jouduimme hajottamaan niitä niin, että tietyt luokat tiettynä päivänä. Tämän takia välkkiä täytyi pitää tiheämpään, että kaikki halukkaat pääsevät pelaamaan.

Välituntiaktiviteetteihin on osallistunut kaikki koulumme oppilaat 1-9 luokilta. Koulumme lautapeli varastot eivät valitettavasti kuitenkaan olleet monipuolisimmasta päästä ja monista peleistä puuttuu osia tai ne ovat rikki, joten päätimme hakea MLL:n apurahaa, jotta saisimme uusia, erilaisia ja monipuolisia pelejä sisä- ja ulkokäyttöön.

Suosituin aktiviteetti pelivälkkien aikana on ollut bingo-peli auditoriossa ja nyt keväällä ulos päästyämme katuliidut ja hyppynarut. Kimble-peliä on myös pelattu ahkerasti. Oppilaat ovat pitäneet järjestetystä välitunti toiminnasta ja se on tuonut mukavaa piristystä korona-arjen keskelle.

Kiitoksia MLL:lle sponssauksesta!:) Nyt on mukavaa jatkaa välitunti toimintaa myös tulevina vuosina hauskojen pelien merkeissä.

– Sini P., Syväkankaan koulun tukioppilas –

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top