Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Turismi koskettaa lähes jokaista lappilaista

Joulun lähestyessä turistien määrä lisääntyy Lapissa. Suuri osa matkailijoista on ulkomaalaisia, jotka ovat tulleet ihailemaan “joulun taikaa” kaupunkeihin ja tunturikeskuksiin. Kaupungin kadut täyttyvät jouluvaloilla ja -koristeilla sekä jouluteemaisia pop-up liikkeitä alkaa ilmestyä.

Isommissa matkailukohteissa turismi keskittyy enemmän tarkoituksella tehtyihin rakennelmiin, “joulukyliin” ja muihin nähtävyyksiin. Pienemmissä kylissä on taas mahdollista kokea Lapin luonnon hiljaisuus ja kauneus.

Mielestäni jouluajan turismi on hyvä asia, koska minusta on mukavaa nähdä ihmisiä eri maista ja kulttuureista, muuten näin harvaan asutussa Lapissa. 

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top