Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Tekemistä kesäloman sadepäiville

Kun ulkona on huono ilma, on ihana käpertyä peiton alle ja pitää leffamaraton. Voit katsoa elokuvia yksin, perheen tai ystävän kanssa, ja vaikka ostaa leffaherkkuja naposteltavaksi. Hyviä leffavinkkejä voit katsoa esimerkiksi Nuortennetissä äskettäin julkaistusta kirjoituksesta.

Netti on täynnä erilaisia reseptejä, joita kokeilla. Voit leipoa tai kokata jotain täysin uutta tai jotain jo ennen hyväksi todettua.

Monet lautapelit ovat yllättävänkin hauskoja. Voit vaikka järjestää peli-illan perheen kanssa tai pyytää kavereita pelaamaan. Jos kotoa ei löydy lautapelejä tai haluaisit kokeilla pelata jotain uutta, myös monista kirjastoista saa lainattua erilaisia pelejä.

Järjesteleminen ja siivoaminen eivät ehkä kuulosta kaikista hauskimmilta kesäpäivien tekemisiltä, mutta joskus ne voivat kääntyä kivaksin jutuksi. Voit esimerkiksi kuunnella lempiartistiasi siivotessasi. Voit myös käydä läpi vanhoja tavaroita ja samalla saatat törmätä hauskoihin muistoihin. Ehkä löydät juttuja, joita et enää tarvitse ja voit laittaa niitä myyntiin tai lahjoitukseen. Siistissä huoneessa on mukavampi olla, ja siivotessa huonolla säällä ei tarvitse huolehtia siitä aurinkoisempina päivinä.

Kyllästyttääkö kotona oleminen? Sadepäivänä voi lähteä myös kodin ulkopuolelle tekemään jotain hauskaa. Elokuvateatterit, keilahallit, ostoskeskukset ja kirjastot ovat hauskoja paikkoja, joissa käymistä sade ei haittaa.

Emilia

Nuortennetin toimittaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top