Siirry sisältöön
BubbleTroubleEllen

Jos on, niin mikä on kokosi? Mä oon kohta 12, ja käytän harj. rintsikoita.

tyttöjokakäyttäärintsikoita

kyllä käytän :))

Metoo

Mäki käytän!

CRAZYdude

En ole tyttö <3

ElleN

Heh.

jessi(ca)

kyllä käytän

tsungabaabaa

no siis ite oon kohta 14, mutta mulla oli 9-12 vuotiaana harjotusrintsikat/minitoppi ja sitte kutosella mulla oli sellaset ns. lasten rintsikat jotka oli vähän oikeiden rintsikoiden tapaset. nyt mul on ihan oikeet rintsikat, ja mun koko on 70 A joka on aika pieni. lindexistä saa ainakin tosi pienii ( 65 AA ), kannattaa kyllä mitata ensin netin ohjeilla mutta siis sieltä saa pieniä ja sellasia joissa ei oo kaaritukea. mä käytän ite vieläkin kaarituettomia, sillä ne on mukavampia ja mulla on tosi pienet tissit :D mut ei kannata vertailla sitä että kenellä on ja kenellä ei, mun yhellä kaverilla oli jo nelosella oikeet rintsikat mutta sillä alko murrosikä aikasemmin kuin esim. mulla.

13-vuotias tyttö

Käytän ja kokoni on n.75a-b.Riippuu rintiskoista ja merkistä.

Tyttö 13v

Mulla ei oo semmosia ”oikeita rintsikoita” , mulla on vaan treeni-rintsikoita ja semmoset ns. alotusrintsikat. Tarvisin kyllä ”oikeet rintsikat” mut mun äiti ei suostu ostaan mulle (koska ei usko että tarviin vielä) enkä ite myöskään viitti ostaa.

Pöö

Käytän urheilu liivejä tai mitä lie xD

Ei ole kaarituellisia. Olen 13, itse asiassa parin viikon päästä 14. Kokoni olisi 65A tai 70A, kun olen mitannut, mutta käytän lähinnä näitä ”harjoittelurintsikoita” ja urheiluyläosia.

Juu

On sellaset topatut ja oon 11 kanttii hetikun rinnat alkaa kasvaa niin hommata topatut tuntuu hyvältä

:) 13v

Oon kolmetoistavuotias ja käytän urheilurintsikoita.

12v tyttö

En käytä vielä mutta äiti suunnittelee ilmeisesti ostavansa mulle.

Flyidi

Vähän yli viikko ja meitsi on 12, ja käytän sellasia ihme puolitoppeja ja on mulla sellaset kuppikoolliset urheiluliivitkin, joissa on kai vähän toppausta en mä tiiä ja ne laitetaan selästä kiinni niinku oikeetkin rintsikat että en tiiä onko ne sit rintsikat XD
En oo kyllä niitä hirveemmin käyttänyt

Vastaa aiheeseen: 11-13-vuotias tyttö! Onko sinulla rintsikat?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top