Siirry sisältöön
=)

Oon 15 vuotias tyttö ja mul on sellane tilanne, että oon ihastunu yhteen jätkään joka on mua 11 vuotta vanhempi. Kumpiki tykkää toisistaa, ja mä tiedän sen ett sen ikäset saattaa olla vaan iiha jonku muun peräs ja heti ku saa nii jättää. Mut tän jätkän kohal tuntuu ett juttu ois erilail. En tajuu sitä ett miks aina sanotaa ett ton ikäset haluu vaa sitä, mut ei kyl mun oman ikäsilläkää jätkil oo muu ku se mieles, ett eiköhä lähes kaikki kaiken ikäset nuoret/nuoret aikuiset haluu jotain..?
Se ihastus ei oo koskaa ehottanukkaa mitää sellast, ees vihjassukkaa siihe suuntaa. Se ettii vaa jotain ihmist kenen kaa se vois vaa rauhottuu ja asettuu aloillee taas eikä juhlii joka viikonloppu jossai ympäri kylii. Se ymmärtää kaiken niin paljo helpommin ku oman ikäset jätkät. Se ymmärtää jos mul on oikeesti paha olla nii sillo ei jankkaa asioit,riitele turhast tai pahota vahingossakaan mun mieltä lisää.
Oon korviani myöten ihastunu siihe jätkää, ett… :) siit ei välttämät tuu koskaan mitää mut oishan se kiva yrittää ees, ku tunnen sen tyypin jo kumminki niin hyvin. Vaikee tilanne tää kyl on, mut mun mielest ei ois ees mahdotont ajatella meit yhes.
Mitä muut ois mieltä, iteppähän mä sen päätän minkä ikäsen kans ois kiva olla tai turvallist olla. Mut ois kiva tietää mitä mieltä muut on? :)

23-vuotias virgin

Ikäeronne on aika hälyttävä.
Kyllähän se varmasti ymmärtää koska on 26vuotias ja on itse vasta ollut teini.

Ja vaikka hän ei olisikaan mitään ehdotellut, niin sen päässä voi piillä mitä vain.
Jos te kuitenkin päädytte seurustelemaan ja sänkyyn, niin vanhempasi voivat nostaa syytteen alaikäiseen sekaantumisesta.

Se on toki hienoa että viihdyt hänen seurassaan, mutta pidä silmäsi auki kuitenkin.
Voisit äidiltäsi tai muulta luotettavalta aikuiselta kysellä hänen nuoruudestaan, milloin hän aloitti seurustelemisen yms.

Vaikka hän vaikuttaa ”liian vanhalta” ne asiat ei kuitenkaan vanhene.

Hänen nuoruudessaan on ollut ihan samat tunteet kuin sinullakin.
Jos hän ei pidä tästä ”ihastus”touhusta ja yrittää puhua sinulle järkeä, niin älä tyrmää sitä ”mutta mä rakastan sitä oikeesti” tms. vastauksella.

Sinua vain suojellaan. Vanhempasi eivät tietenkään halua että tulisit liian nuorena raskaaksi tai saisit sukupuolitaudin.

Ja ainahan ne vanhemmat jätkät on likkoja kiinnostanu. On mullaki ystävänä yks 17 vuotta vanhempi mies, mutta se on platonista. Hän on minulle kuin isoveli.

Ei siin ystävyydes oo mitään, mutta tiedän kokemuksesta, että hyvän ulkokuoren alla voi asustaa satuttava ilkimys.

Nimetön

Tossa oli tosi paljon järkeä ja mä vähän niinku heräsin ajattelemaan tota tosi asiana. Mä en enää tiiä mitä mä ajattelisin tosta jätkästä. Pitää kysyy siltä ens kerralla ku nähään niin ihan suoraan sen tunteist mua kohtaan, koska ollaan juteltu ennenkin vähä niihi liittyvist asioist. No mut yritän nyt selvittää mun pään, ett haluunko oikeesti välttämättä seurustella niin paljon mua vanhemman kanssa.
Kiitos tost vastauksest tosi paljon, tajusin kaikki vaarat yms mitä ulkokuoren alla voi olla! Oon vaan liian ihastunut siihen jätkään.

Vastaa aiheeseen: 11 vuot ikäeroo..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top