Siirry sisältöön
Steel

On ruvennu viimeaikoina tuntumaan niin yksinäiseltä. Kaikilla mun kavereilla on joku, mutta mulla ei. Omasta koulusta ei pahemmin enää ketään kiinnostavaa löydy niin internetin puoleen siinä käännyn.
Kannattaako tämmöinen vai pitäiskö vielä venaa?

tiedän ja uskon

Hei,yksinäisyys on kauhea tunne mutta en usko että seurustelu parantaisi kovinkaan tilannetta..ei ainakaan hakemalla hakea kannata ketään, siitä tulee vain entistä pahempi olo kun asiat menekkään ehkä kuin oli toivonut…oletko vai kuvitteletko vain olevasi yksinäinen? :) joskus sitä luulee vain…mutta vaikka on kavereita niin voi sitä olla silti yksinäinen..sinuna hakeutuisin kaveriporukkaan jossa saman kaltaisia kuin itse olet. Kyllä se tyttö sitten ajan kanssa tulee, älä hötkyile ;) voimia<3

anttitimantti

Tuttu fiilis, jaan sen. Omalla kohdalla syy siihen tosin on, että ei tällä pienellä paikkakunnalla ole kuudentoistakaan vuoden jälkeen ilmaantunut ketään sopivaa, vaikka useimmilla kavereilla kyl jo on. Sitä pitänee kai sitten vain malttaa odottaa sitä oikeaa ilmaantuvaksi, parempi malttaa oottaa siihen asti kun hätiköidä ja tehä ties minkälainen soppa. Netti on tässä hommassa hyvin erittäin huono, kun sitä tiedä onko sillä mitä sieltä tulee mitään totuuspohjaa tai että onko henkilö edes se kuka väittää. Paljonhan sitä on toitotettu että ”ei kannata netissä olla yhteyksissä tuntemattomiin” mutta totuus sattuu olemaan se että siellä käytännössä 90% henkilöistä on pohjimmillaan jonkin muun kuin tosirakkauden perässä. Helpompaa ja ihanampaahan se ihminen on ihmisenä tavata, ihan in person. Vaikka netissä pääsiskin jutteleen sen unelmien tytön kanssa joka oikeasti tykkäis takaisin, niin ei siinä pitkälle päästä jos välimatkaa on 60km+. Loppuun vielä yksi kliseinen neuvo: älä ajattele asiaa liikaa. Omasta kokemuksesta voin sanoa että se oikea saattaa hyvinkin helposti tulla vastaan täysin odottamatta, varsinkin jos sitä ei odota ollenkaan. Mulla on vielä hyvin aikaa tässä odottaa ja sähän olet jopa 2 vuotta nuorempi, jolloinka sulla ei ainakaan ole mitään hätää. Kyllä sunkin odotuksen ja kärsimyksen takana odottaa vielä se oikea, voimia sinulle siihen asti.

Vastaa aiheeseen: 14v poika etsii tyttöä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top