Siirry sisältöön
ihastunut :$

Miten kertoa toiselle että on ihastunut?

avulias

Jos tunnet ihastuksen kunnolla:
Sano (jos olette samassa koulussa) juuri ennnen tunnin alkua että olet ihastunut häneen nin ihastukses voi miettiä asiaa tunnilla eikä tule mitään akward silenttii. Jos ihastuksesi ei pidä sinusta sillä lailla hän varmaan välttelee sinua vähän aikaa, ja jos pitää, hän varmaan tulee sanomaan sen. Toimii 100% jos lasket kellon pirahduksen oikein ja paremmin toimii jos pirinän jälkeen sanot tyypille: kerro sit tunnin jälkee mitä mietit (tai jotain vastaavaa)

almaauu

Puhu sille esim. facebookissa? :)

unitato

Ite oon ainaki yrittäny hommata puhelin numeron ja laittanu tekstarin. Yleensä poika on vastannu mulle vaa ok, eikä puhunu sen jälkee:D Tai sitte kerrot naamatusten mut ite en pystyis sellassee, koska oon aika ujo..

toivottavasti tästä oli apua:)

tyttö14

No kannattaa eka jutella paljo ja selvittää voisko se toinenki olla kiinnostunu susta ja sit ku on jutellu paljon ja tutustunu ni vois vaik sanoo et tiäks taidan olla ihastunu :3 suhun tai jotai tollasta :)

just_someone

no ite kerroin omalle ihastukselle Facebookissa että tykkään siitä ja ny me ollaan tosi hyvii kavereita ja eiköhän kohta seurustella mut en siis oo varma käviks mulla vaa hyvä tuuri..
suosittelen kyl kertoon jossai ihan naamatusten
pyydä se vaik välkällä jonnekki tai pyydä se kylille ja kerro sielä ;)

14v tyttö

Todellaki puhu sille Facebookissa!!! Mä oon ihastunu yhteen tyyppiin mut en uskalla sanoo mitää.. Ku en tunne sitä ihan kunnolla. Mut oikeest puhu sille facessa Se on hyvä keino!!!!! :D täst ei Ny ollu varmaan mitään apuu

Jokuwaa!

Hei!

Mä kertoisin ainakin tällälailla mutta en tiedä sinusta.

Esim. Ite menisin juttelemaan tälle henkilölle ja sitte vähän niinkuin vaihtaisin koko ajan aihetta tykkäämiseen ja sitte noo siitä ruvetaan puhumaan no sitte vaa rohkeesti sano siinä sillee kenestäs sää tykkäät? No sitte vaa heittää läpällä tykkäksää siitä tai siitä ja aina se kaveri lipsauttaa ja niin se selviää.. En oo varma tarkoititko kysymystä tollalailla?

Tai!

Kertoisin vain rohkeasti esim. Facebookissa, viestillä tai kasvotusten ja sanoa että hei mä tykkään susta ja tykkääkkö sää musta? (Mä tein tolleen. JA TOIMI)

nnouu

ei kannata IKINÄ tehä sitä tekstarilla. kannattaa sanoo kasvotusten kun oot sen kaa kahestaa. se on useimpien tyttöjen mielestä jännempää ja ihanampaa niin. jos ei tunne samoin ja friendzone tulee etee ni ihan sama kyllä niitä kaloja meressä riittää!

Sweet Summer 97

Nojaa, itse en sanonut suoraan olevani ihastunut, vaan kysyin, että jos lähdettäisiin keskustaan kahville. Kuitenkin kasvotusten, en kehota tekstiviestin tai Facebookin kautta kertomaan, sillä jos haluat osoittaa jollekulle, että hän on sinulle tärkeä, ei kasvoton teksti taatusti ole paras vaihtoehto. Myönnettäköön, kasvotusten se on myös paljon vaikeampaa, hieman hiljainen ja ujo kun olen :P
Toisaalta vastauksena kuului kyllä, joten en kai aivan metsään mennyt.

Vastaa aiheeseen: 14v. poika

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top