Siirry sisältöön
Aamupahoinvointi?

Hei oon miettiny tässä jo jonkin aikaa että onko aamupahoinvointi normaalia? Niinku kaikki hajut ja ruoka ällöttää eikä pysty syömään mitään mutta sit se olo lähtee siinä 11-12 ajalla oon alipainonen mut syön kyllä aika normaalisti liikun jonkinverran mutta en erityisen paljon mitämy välillä koiran kaa käy jonku lenkin ja koulumatkat kävellen tai pyörällä mut onko kenelläkään muulla samoja ”oireita” tai tietoo mistä tää vois johtuu?

HotChocolate

Heippa! :)

No ainakin itsellä tuota aamupahoinvointia ruuan yhteydessä ilmenee jos on liian aikaisin syömässä aamupalaa. Eli mun täytyy odotella mielellään parikin tuntia heräämisen jälkeen että ruoka oikeasti maistuisi ja ettei se olisi vaan nopea yritys syödä ja vahtia ettei ruoka nouse heti ylös.
Luulisin siis asian olevan ihan normaalia, mutta kannattaa käydä vaikka terveydenhoitajalla jos asia mietityttää! He ovat nähneet ja kuulleet uransa aikana paljonkin, joten uskon että vastaus tulee kuin ”apteekin hyllyltä”; onko se yleistä ja arveluja mistä se saattaisi johtua.

Liikuntaa kannattaa aina harrastaa jo pelkän oman hyvinvoinnin takia. Ehkä pelkästä koiran lenkittämisestä saisi mielenkiintoisen harrastuksen kavereiden kanssa tai vaikka patikoimalla luontopoluilla?
Tsemppiä :)

Vastaa aiheeseen: 14v tyttö

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top