Siirry sisältöön
Tiikeri🐱

Eli muo ärsyttää kun kaikki tuntuu ajattelevan että tyttö ja poika ei vois vaan tuntea toisiaan ja jutella vaan heti ajatellaan että ne on yhessä. Joten osaako joku kertoa miten saa kaverit uskomaan että ei oo ihastunut.

Arvedávgi

Mul on vähä sama ongelma. Kaikki luulee, et mä ja mun paras kaveri ollaan yhessä, koska ollaan tosi läheisii ja näytetään vähä lesboparilta😅

Joku ihminen

Moiiiii!
Siis mul on tää sama juttu! Oon vaan aina tullu hyvin toimeen poikien kanssa niin luonnollisesti mulla on luokalta pari poikapuolista kaveria. Ja siis joskus mun kaverit heittää meistä jotain läppää jos oon menny vaikka jossain tehtävässä vapaaehtoisesti hänen pariksi.
Et juu, mut koitan vaan olla välittämättä koska tiiän ite ollaanko vaan kavereita vai jotain muuta👻✨️🩷

💜💙Närhisulka_sk💙💜

Niinpä se on tosi ärsyttävää >:( Yks mun parhaista kavereista on poika mutta en koskaan oo sen kaa jos muut näkee koska ne olis heti silleen ”uuuu noi on yhessä” Joskus kun olin sen kaa niin jotkut random sen luokkalaiset pojat (ei siis olla samalla luokalla) huusi jotain että ”*se tyyppi*llä on tyttöystävä uuuuuu” ja ei olla sen jälkeen oltu missään yhdessä jos jotkut näkee just vaan sen takia :/

Dream🥀4ever

Vähän niinku sama juttu.
Mulla on siis paljon poika puolisia kavereita ja välillä oon niiden kaa esim välkällä silleen sellases poikaporukassa jossa on minä ja pari muuta meidän luokan poikaa. No aina kun oon niiden kanssa mun tyttö puoliset kaverit ( jotka ei siis ees tunne näitä poikia) alkaa lähettelemään lentosuukkoja niille pojille, tekemään sydämiä ja kikattamaan sit ihan hillittömästi takana. Ja kun välkkä loppuu, ne saattaa väittää mulle et yritän vaan iskee niitä poikia tai flirttailla niitten kanssa.
Totuudessa ollaan vaan kavereita niin mua ärsyttää toi ihan sikana.🙄
Mun bestis on ainoa, joka ei mun tyttö puolisista kavereista tee tota, vaikka oon kyllä niille kaikille sanonu, että lopettakaa ja että mikä on totuus.

No kuitenkin tsemppii kaikille, jotka on kokenu tollasta käytöstä !

Vastaa aiheeseen: ??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top