Siirry sisältöön
Ihastunut

Olen siis 15 tyttö ja ihastukseni 16. Ollaan tutustuttu netissä. Hyviä kavereita ollaan, ja tuntuu pienesti että tunne olisi molemminpuoleista.
Itse olen ihastumiseni tunnustanut, sanoi että se näkyy musta iha selkeestä läpi:P
Mua oikeastaan ahdistaa, koska olen erittäin (rumasti sanotuna) pska ihmissuhteissa. Kaverisuhteet menee aina vaa huonompaa suuntaaja lopulta välit katkeaa. Minulla ei nytkään ole mitenkään ihmeellisempiä kavereita irl, muutama ja niitäkään en ikein meinaa enää jaksaa. Joten miten menisi seurustelu sitten. Vaikka ihmisestä välittäisin suuresti, en vain osaa sanoa esimerkiksi ”rakastan sinua” aidosti. Periaatteessa haluaisin sitä mutta sitten taas en. Olen miettinyt että JOS hän joskus minulle tulee sanomaan että tunne on molemminpuoleinen tai jotain, sanoisin että en olisi valmis seurustelemaan. Mutta sekään ei oikein tunnu oikealta.
Välimatkaa on lähemmäs 200km, en ole varma tulisinko häntä pitkään aikaan näkemäänkään. Ja tässä tulee toinen syy miksi tämä ei toimisi.
Vanhempani. He ovat aika suurelta osalta vastaan netissä ”tuntemattomille” puhumista. Se että olen netistä saanut kaverin kuulostaa niiden korvaan varmaan siltä että joku 69v ukko esittää mulle jotain muuta. Ja se että voisin kertoa vanhemmilleni seurustelevani. He olisivat sitäkin vastaan, enkä kestäisi sitä ainaista ilkkumista ” hiihih sulla on poikaystävä hihi”. Olen ns. ”traumatisoitunu” tästä aiheesta noiden kanssa. Saan vieläkin kuulla kuittailua siitä kun olin joskus 3-luokalla ihastunut luokkalaiseeni poikaan, jonka äiti sai jotenkin selville. Enkä nyt ole siitäkään varma, että hyväksyväisitkö vanhempani sitä että seurustelisin näin ”nuorena”, ja varsinkaan nettitutun kanssa.

Mietin tätä kokoajan enkä tiedä mitä teen ja mitä sanon jos hän tulee minulle asiasta puhumaan taikka paljastaisi ihastuisensa D: Meil on ollu pientä säätöö täs..
Periaatteessa toivon että jotain tapahtuisi, mutta sit taas toivon ettei hän olis muhu sillee.. en kestä D::

TODELLA epäselvästi kirjoitettu ja muutama oleellinenkin asia saattoi jäädä välistä pois ja asiat meni iha vidun tyhmäs järjestyksessä mutta.. Jooh..
En yhtään tiedä mitä teen asian kanssa… :I

[Osa viestistä poistettu]

aunukka1

Mulla on vähän saman kaltasia ongelmia äiti ja iskä ei tod tykkää et oon yhteen poikaan ihastunu saatu sitten rakastunu vaikka tuntevat sen. tilanne on ärsyttävä varsinkin ku ollaan eri koulussa

Vastaa aiheeseen: 1v vanhempi ihastus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top