Siirry sisältöön
MLL Nuortennetin ylläpito

Moikka,

Meitä kaikkia mietityttää eilinen ampumisvälikohtaus ja monet meistä on nähnyt paljon uutisia sekä videoita aiheesta.
Tähän viestiketjuun voit kirjoittaa ajatuksiasi ja tuntemuksiasi. Aikuiset valvovat tätä keskustelua. Älä jää yksin <3.

tyttö

siis sitä vaan mietin et kiusattiinko sitä vai häh? ku jossain luki et se oli sanonu et ”kukaan ei enää kiusaa mua” ni jos sitä kiusattii ni miks siihen ei sit puututtu tarpeeks hyvin??

👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑

[Osa viestistä poistettu]

sitten vähän mun omii ajatukaia. Mua ei sillä tavalla ahdista se että se tapahtuis meidän koulussa mutta oon vaan surullinen niiden uhrien ja heidän omaistensa puolesta. Tänään meillä koulussa pidettiin hiljainen hetki ja opettaja kertoi mihin aiheesta voi mennä keskustelemaan.

Muistakaa että jos tää asia YHTÄÄN ahdistaa,pelottaa tai jokin tässä askarruttaa mieltä niin PUHUKAA. Esim täältä nuorten netistä löytyy chat ja puhelin. Myös apuu.fi on hyvä paikka. On myös joku nettari palvelu,jotta jokaisella olisi turvallinen olo koulussa eikä kukaan alkaisi pelätä tämän takia koulussa käyntiä niin tälläiset tapauksen ovat suomessa hyvin harvinaisia.

Tsemppiä kaikille💜muistakaa että tänne keskusteluunkin voi tulla puhuun

👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑

Joo ja aiis tohon kysymykseen vielä niin siis hän oli tosiaan uusi oppilas ja koulussa ei kuulemma oltu tiedetty kiusaamisesta

Potterhead

Must tuntuu et sen piti olla aika epätoivonen et pystyy tekeen tollasta. Sitä varmaan just kiusattiin tai kotona oli jotain vaikeuksia.

Juu

Todella järkyttyny olohan siitä jäi kun kuulin ekan kerran :( ei voi muutaku rukoilla et ne haavoittuneet pääsee sairaalasta ja menehtyneelle hiljainen hetki.

Joo eli oon kristitty :) mutta oma mp siis kamala uutinen ja kamala tapahtuma. Ite pääsen tästä kyllä helposti yli ettei tuu mitään traumoja yms 🫶🏻kaikkea hyvää niille jotka joutuivat tilanteeseen ja rukoilen muiden puolesta💗✝️

Kalalammikko :3

Toi rupes pelottaa, koska mun yks ex bff vois tappaa mut-

J

Musta on oudon tuntuista et jollakulla on ollu ase niin et lapsi on päässy siihen käsiksi. Lisäksi on käsittämätöntä että kiusaamiseen ei ole puututtu ja se on johtanut tähän.

Surullista!☹️

👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑

Okei kerroin tossa alussa vähän että mitä on tapahtunut mutta se ilmeisesti poistettiin vaikkei siinä mitään erikoista ollu mutta oisin vaan vähän selventänyt että mikä tilanne on…mutta ei se mitään lukekaa uutisista jos tilanne kiinnostaa enemmän🙂

Imhinen

Todella ikävä tapahtuma ja pelottavan nuoria olivat osalliset, tekijä ja uhrit.

Inhottaa, miten mediassa tällä hetkellä käsitellään aihetta. Mässäillään teolla ja tekijän taustalla. Luin juuri uutisen jonka perusteella tekijän olisi varmasti voinut tunnistaa muutkin kuin tapauksen välittömät silminnäkijät. En pidä ajatuksesta, että tällaisissa tapauksissa tekijää pyöritellään mediassa, oli teko kuinka tuomittava hyvänsä, etenkin kun kyse on reippaasti alaikäisestä ja vielä rikosoikeudellisen vastuun ulkopuolisesta henkilöstä.

Toivoisin että toimittajat ja kaikki muut, jotka tapauksesta kirjoittavat, antaisivat rauhan uhreille, tekijälle, kaikille muillekin tässä. Kenenkään henkilöllisyyden penkominen tai paljastaminen ei nyt vaan auta ketään ja on mielestäni ihan yhtä lailla loukkaavaa kuin normaalioloissakin.

Dreamer✨️🧿💋

😭😭😭

Vastaa aiheeseen: 2.4.2024 tapahtumat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top