Siirry sisältöön
sasse

Onko normaalia, että esinahkani on vihreä, + että olen homo ja pidän pepuista, ja minua kiusataan siitä, onko se normaalia ?

DOLLAR

ööö… mitä vittuu esinahka vihree O.o no mut eeei homoudes oo mitää vikaa oo…

Nimetön

Vihreä esinahka?
ei normaali eikä kiusaaminen

Muu on normaalia
Pidän itsekkin pepuista ja rinnoista
Erolla etten ole homo

.

no jos sun esinahkas on vihree mee lääkärii

:DD

Itse olen bi tyttö ja minuakin kiusataan siitä :) Tsemppiä sulle!

Nimetön

on se, tuntemallani ystävälläni on samankaltaisia ongelmia ja vaikka aihe on arka on hyvä että pääset keskustelemaan asiasta

vihreästä?

vihreästä en tiedä mutta minun on tiukka kun seisoo.siis ei mee taa.onko se normaalia

Usko pois ;)

Kaikki muu paitsi kiusaaminen on normaalia :) Itse tiedät parhaiten mistä tykkäät ja tykkäämisen kohteet voivat vaihdella ;)

OraakkeliKaikkonen

Se vihreys voi johtua siitä, että alapäähäsi on päässyt esim. uimareissulla jotain leväkasvustoa valloilleen, Bepanthen auttaa.

Azzie

Elämä on vähän sellaista, että se menee eteenpäin. Ihmiset kasvavat, halusimme tai emme. Siskollasi on nyt todella iso elämänmuutos, kaksosten hoitaminen ei varmaankaan ole helppoa, eikä niin pieniä tietenkään voi jättää yksin kotiinkaan. Mutta oletko puhunut tunteistasi siskollesi? Kerro hänelle, että olisi kivaa taas viettää aikaa yhdessä, tehdä asioita kuten ennen. Luultavasti esimerkiksi omat vanhempanne voivat hoitaa kaksosia sillä aikaa. Mutta muista, että siskosi ei silti välttämättä halua leikkiä erityisemmin, mikäli hän kokee jo olevansa sen verran iso, ettei leikkiminen oikein tunnu kivalta. Joten, puhukaa avoimesti toistenne kanssa, miten haluaisitte viettää päivän yhdessä.

Vastaa aiheeseen: ?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top