Siirry sisältöön
maijuu

mun ongelma on se et mul o kiva poikaystävä jne. nyt ollaan oltu jonku aikaa yhes ja mä oon aina halunnu seksiä, mut nyt on sillee et se poika haluis mun kaa, mut mä jotenki aina keksin jtn miks me ei tehtäs. Poikaystäväni on jo menettäny neisyytesä ja siks mua kai hävettää et jos mä en osaa tai tapahtuu jotain. Poikaystäväni sano et sitä ei todellakaan haittaa et pääsee ”riistää” mun lapsuuden vaa sano et just hienoo! sit se on ollu tällee et ku ollaa sen luon oltu sen vanhempien aikaan et ottasin ees suhi, mut jotenki seki pelottaa mua et en osaa.. Hei kertokaas mulle mitä mun pitäs tehä??

J3H

Totta kai sinua pelottaa, se olisi outoa jos sinua ei pelottaisi. Kyse on kuitenkin neitsyyden menettämisestä, päästät ensi kertaa kenetkään niin lähelle sinua. Se on pelottavaa, mutta lopulta se voi olla jotain upeaa myöskin.

Jos sinusta tuntuu, ettet ole valmis, niin älä kiirehdi, ei sinulla ole mihinkää kiirre. Jos hän painostaa, jätä hänet, koska hänestä tulee olemaan sitten ongelmia.

Jos sinua pelottaa, ettet tiedä, miten toimia, voit keskustella ystävien kanssa tai sitten katsoa netistä pornoa, mutta muista, että he ovat näyttelijöitä, joten kaikki ei pidä paikkansa:

1. Se jatkuva kiljuminen on näyttelemistä, seksi voi olla myös hiljaista ja rauhallista.
2. Kumpaakaan ei saa käyttää tai kohdella välineenä, molemmat ovat ihmisiä, joilla on tunteet, joten omien tahtomuksien mukaan.
3. Muistakaa suojaus!

Äläkä pelkää sitä, ettet tietäisi mitä tehdä, yhtä tietämätön on sinun poikaystäväsikin vielä. Mitä ikinä hän on sanonut hänen ekasta kerrastaan, voin luvata, ettei asiat ole niin hohdokkaita, mitä hän saattaa väittää. Mitä suuremmat puheet, sitä pienempi totuus.

Onnea teille, toivottavasti kaikki onnistuu parhainpäin! =)

Vastaa aiheeseen: –

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top