Siirry sisältöön
tyttönen98

Mullakin on käyny sanoin ja alettiin seukkaan ja sit se jätti mut mut pysyttiin ystävinä. Totuttele siihen tyttöön oikeen sillee hyvi ja kysele sen mielipiteitä. Sen jälkee kannattaa vast ruveta miettiin seukkaamista.

MLL Ylläpito

Hei,

et ole syypää isäsi ja äitisi riitoihin. Et ollenkaan. Vaikka vanhemmat riitelisivät lapseen liittyvistä asioista, lapsi ei ole riitaan syyllinen. Isäsi kohtelee äitiäsi väärin, jos hän käyttäytyy, kuten kuvasit. Sinun ei kuuluisi joutua kuulemaan/näkemään sellaista kodissasi.

Onko sinulla ketään sellaista aikuista, kenelle voisit puhua masentuneesta olostasi? Koulussa ainakin kouluterveydenhoitaja on luotettava aikuinen, jonka puoleen voit kääntyä. Hänelle voit puhua myös kotitilanteestasi, joka voi olla osasyy alakuloisuuteesi.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen 116 111 ilmaiseksi ja puhua nimettömänä luotettavan aikuisen kanssa. Tai kirjoittaa nettikirjeen Lasten ja nuorten kirjepalveluun.

Toivon, ettet jää yksin pahan olosi kanssa, nimittäin apua on saatavilla! Rohkeutta ja halauksia!

Lozmo

Älä ota sitä takas jos se kerran on pettäny. Ei kenenkää pidä tulla petetyks yms. Löydät varmasti paljo paremman! Tsemiä:3

minäpäminä

Moi!
Emt, itse antaisin toisen mahdollisuuden. Jos kerrankin teillä molemmilla on tunteita toisia kohti, niin mikä ettei. Jos tällä kerralla hän sut pettää niin osoitat sormes ovelle ja kerrot kuinka pettynyt olet, annoit toisen mahdollisuuden Mut silti sen teki taas.
Eli, oot mielestäni oikein tehnyt. Toista mahdollisuutta kannattaa antaa (:
Joka tapauksessa, tulee se päivä jolloin jompikumpi teistä joko pettää tai jättää toista. Harvoin seurustelut nuoruuden aikana jatkuvat ikuisuuksia….

Vastaa aiheeseen: :(

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top