Siirry sisältöön
mitä tehä?

Sis, no mul ollu juttuu yhen poijjaan kansa ja näi. Sitte suhde meni mutkikkaammaks ja tuli vähän kaikee. Noh oleti että seki jättäis mut rauhaan, ku itte en kiinnittäny huomiota ja näin. Aikaa kulu.

Noh menin yhen kaverin (poika, oon itte tyttö) paikkaan x. Noh se mun kaveri oli normaali, mut se mun entinen ihastus sattu oleen kans siel ja näi. Noh mun kaverille piti se selittää mist
Ja miten tunnen sen. (Siis se on mun kaveri nii ei oo ongelmaa) se alko vetään ihme roolii ja kirroili koko aja (yleensä ei) ja kaikee muuta,

mun entinen ihastus oli sitä ennen kattonu mua sielt mis se oli ja katto vielki. Ja se osotteli mua ja se kaverit tuuppi ja näin. Sit hymyili ja kaikkee.. mikä sillä on? Vielkö se vois tykätä musta, vai mikä sillä on? Mitää en mun kaveri kaa tehny!!

Mun kaveri rupes siis kiroon ja lähentelee (siirryin itte kauemmas ku se siirty lähemmäs) ja kaikkee muuta. Luulin et tein sille selväks et en haluu muuta ku kaveruuden. Mut siis. Joko se esitti tai näi mut..

Mitä voisin tehä? Molemmat on muo vuode vanhempii, toine amikse ja toine lukios. Toine polttaa toine ei. Niis o eroi, mut mite toimisin.. oo yrittäny kaikkee mut.. en haluu mitää kaverin kaa, ja se toine, noh se meni jo, mut silti.

Kiitti jos joku voi vastata tai jakso ees lukee mun SEKAVAN romaanin. :)

tyttö98

se on normaalii et exä ja sen kaverit alkaa kiusaa se on yleistä ei oo kyll tapahtunu mulle mut… ja se sun kaveri alko heti kovistelee ja näin siks koska poikien pitää olla toistensa kanssa koviksii mull oli sellanen suhde ja lopetin sen ja sanoin sille et jos se ei pysty olee oma ittensä niin ettii jonkun toisen

Nimetön

Kiitti.. :)

Siis se alko raivoon mulle siit tyypist ja jaksaa olla vielki vihane…

Siis ne ei oi vaa ikin tavannu toisiisa ja näi.. yritin selittää sen nii et se ei kuulostas pahalle ja näi nii sain huuvot siit..

Siis ei se ”exä” ja sen kaverit kiusaa, en ota loukkauksena. Nauran niille ja niijen kaa usei…mut niije käytös joskus häikkää ku itte e oo tehny ny mitää sille ja antanu vaan olla.

Mut juu…

Kida

Hei ~!

Kaverisi on ollut aika ilkeä sinua kohtaan,enkä itse ymmärrä miksi.Jos hän on suosittu,miksi hän pelkää että häntä kiusataan?Hänellä on ehkä ollut jokin toinen syy mitä on väittänyt.
Jos muut menevät mukana,he eivät ole oikeita kavereitasi.Vaikka olisivat he ottivat mieluummin suosion. :c

Ehkä poika pitäisi myös sinusta?Ylimielisyys voi johtua siitä että saisi huomiota.Ehkä molemmat ovat ihastuneita sinuun?
Se on hyvä että se poika on ollut sulle mukava,mutta tuskin hän nauraisi ja kertoisi kaikille.Sanoit itsekkin että hän on ollut tdella mukava :) Voisit varovasti vihjailla esimerkiksi :
Mitä tekisit jos mä pitäisin susta?

:) Ja kyllä,kyllä sinä kelpaat!

Onnea matkaan!

Vastaa aiheeseen: ~

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top