Siirry sisältöön
:))

Mitä teen 2 vuotta nuorempi poika tykkää minusta ja minäkin….kai : en tiedä mitä pitäisi tehdä koska kun minä olisin ysillä niin hän vasta seiskalla.

Hän on todella herttainen ja ihana mukava ja kaikkea tapasimme toissa päivänä tivolissa ja me silleen tunnettiin IG:n kautta mutta ei oltu koskaan tavattu.

Ja tivolissa se meni laitteeseen ja mä. ”seurasin” häntä sinne koska halusin jutella hänelle ja kun laite lähti me vain kiljuimme :D menimme lopulta uudestaankin ja silloin istuimme ihan vierekkäin ja hän laittoi käden aivan niin kuin olisi pitänyt antaa jotain ja sitten ajattelin että haluaako hän mun käden joten lopulta annoin hänelle mun käden ja ote oli hellä mutta kun kävimme useammin samassa laitteessa niin ote tiukentui <3

Ja nyt en tiedä tuleeko tästä mitään koska sanoin hänelle että mää en pysty tähän ja tällä hetkellä olemme hyvät kaverit mutta tuntuu väärältä. Mutta kun en välttämättä haluaisi suhdetta koska mitä uudet kaverit sanoisivan seiska luokalla tänä vuonna?!?

Apina ?

Anna mennä vaan ??

kahvikuppi

Moikka!
Jos tykkäät jostakin ihmisestä ei kannata antaa muiden mielipiteiden vaikuttaa, mutta olette kumpikin kuitenkin aika nuoria, joten kannattaa kuitenkn edetä hitaasti ja harkiten.

itsesamaakokenut:D

Ikä on vain numero, jos tykkää toisesta oikeasti nii kannattaa vaan antaa mennä.

ElleN

Ei iällä ole väliä. Se on sit silleen ja anna mennä!

CRAZYdude

Totta <3 Itse olen vihdoinkin löytänyt sen, vaikka sillä on ikää 14 ja itse olen 12, mutta vähät siitä, annan palaa! :D

CRAZYdude

Tai ei se ole ihastunut minuun enää, vaan Kristallisusi on kiva minun mielestä

kristallisusi 2

cd saanko kysyä luuletko sä että mä en nää sun viestejä mitä sä olet lähettänyt liittyen minuun?

kristallisusi 2

hei cd kiva että tykkäät musta. Se on tuonut mun omaa tuntoa takaisin. Olen silti aika rikki. En silti todellisuudessa välttämättä ole yhtä kiltti. Kaikkien mielestä olen hyvin masentuneen oloinen. Yritän silti parhaani ollakseni mahdollisimman kiltti.

CRAZYdude

Just. Ei tarvii ruveta negatiiviseksi. Ja en tarkoittanut salata tuota viestiä sinulta. Se on fakta :) <3 :D

ElleN

Mulla on toi ongelma tällä hetkellä kun 9-vuotias poika tykkää musta. Mäkin tykkään siitä mutta en silleen… kaikki varmaan tietää miten.

Itse asiassa se on mua 2 vuotta ja 7 kuukautta nuorempi.

Sonic

Anna mennä vaa

Vastaa aiheeseen: 2v nuorempi tykkää minusta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top