Siirry sisältöön
€€£I$

Moi,

Jos jollain on kokemusta lääkärintarkastuksesta nii vois kertoo mulle siitä. Haluan tietoa että tyttöjen ja poikien lääkärintarkastuksesta. Olisin kiitollinen jos joku vastaa

HotChocolate

Ihan normaali terveystarkastus (katotaan paino, pituus ja muita perusjuttuja) ja puhutaan lääkärin kanssa niihin liittyvistä asioista (mitä syöt, harrastat, onko perheessä kaikki hyvin) ja tietty joissakin tarkastuksissa katotaan alkkareihin mutta se menee sekunneissa ohi mut tietty se voi olla vähän kiusallista :-)
Eli ei mitään kummempia, mulla kanssa kuunneltiin sydän ja jos on jotain erikoisjuttuja (vaikka joku sairaus) niin niistä tietty voi keskustella, ja joissain kouluissa on tosiaan semmonen käytäntö että vanhemmat voi tulla mukaan keskustelemaan jos käy ja jos ne haluaa.

Eli ei mitään jännitettävää, tytöillä ja pojilla on aika samanlaiset tarkastukset, puhutaan kehittymisestä, terveydestä, elämästä yleensäkin jne. Ja jos on jotain kysyttävää niin lääkäriltä/terkalta voi kysyä.

Toivottavasti oli jotain selvennystä :) hyvää syksyä!

persikkatee

hei ! itse olen jo ylä-asteella oleva tyttö, mutta muistaisin että meijä koulun terveystarkastuksessa oltais otettu just nää perus pituus, paino, jne. sit tää terkkari myös katsoo nopeasti alushousuihin kattookseen onko tää karvoitus alkanu ja silleen et mis vaihees oot murrosikä-kehitystä. Mut ei sen ihmeellisempii traumoi tai epämukavuutta jääny kummittelee täst tarkastuksesta :)

Vastaa aiheeseen: 5 lk Lääkärintarkastus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top