Siirry sisältöön
🌺

Siis olen nyt seiskalla mutta muistan tän kokemuksen koko loppuelämäni! Mä olin vitosella lääkärintarkastuksessa. Mulla oli mies lääkäri ja heti tuli ahdistus kohtaus mun sisällä. ”Tonko edessä mä riisuudun?” Me juteltiin alussa ihan normaalisti. Sit se pyysi että ottaisin paidan pois ”rintaliivit voi toki jäädä” lääkäri sanoi. Mä järkytyin. En todellakaan halunnut esitellä kehoani. Riisuudun vastahakoisesti. Mulla siis oli housut ja semmonen lyhyt toppi. Se oli hirveen ahdistavaa kun se koski minuun. Mun piti pyöriä siinä ja koskea kädet lattiaan. Että mun peppu oli suoraan sen lääkärin nenän alla. No sitten se koski mun tissejä. Tai niinkun koski niiden alta. en tiiä miksi. Nyt tulee se juttu josta tuli traumat. Se mieslääkäri oli siinä ihan mun edessä ja naps yhtäkkiä se vaan raotti kahdella sormella mun housuja ja kurkku sinne. Mä olin silleen että mitä *** sää teet. Kyl mää tiesin että se vaan katso että onko mulla häpykarvoitus alkanut. En tiiä millä oikeudella yks kurkkaa mun pimppiin. Se oli hirveetä.

Nuortennetin ylläpito

Hei 🌺
Kiitos viestistäsi.

Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi
aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa”
-keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla
keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111)
tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa
anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Ä

Ite olen poika, ja noin 3-4 vuotta sitten oli samanlainen tilanne, että oli naislääkäri ja terveystarkastuksessa se vaan laitto sen käden mun housuihin. mitä v*ttua!?!?

👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑

Vaikka mulla oli naislääkäri ja oon tyttö niin ei mulla oo siitä silti mitkään parhaat kokemukset. Koska olihan siinä tosi kiva kun äiti tuijottaa siinä vieressä…onneks iskällä oli töitä. Meinasin saada siinä aulassa jo paniikkikohtauksen ihan pelkästä jännityksestä enkä ollu sinä aamuna käyttännössä pystyny syödä mitään kun jännitti niin paljon.(eli jos ei vielä jollekin käynyt selväksi mulla on siis jonkinlaienne sosiaalistentilanteidenpelko jonka oon ite diagnosoinu mutta veikkaisin että lääkäritkin sanois samaai

Vastaa aiheeseen: 5-luokan lääkärintarkastus. Traumat jäi!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top