Siirry sisältöön
kiusattu6v

Mä oon ollu aina tosi pienikokonen ja tällee. Mua on kiusattu siitä asti kun olin 1luokalla.
Esim. Kerran olin jonottamassa välkän jälkeen sisään ja kiusaajani tulivat taakseni jonoon. Minua alkoi heti pelottaa ja sydän pamppaili että mitä ne nyt keksii. No yksi heistä heitti piponi kauemmas pois jonosta. Kun hain sen hän sanoi etten voi tulla samalle paikalle enää. Olin sitten kävelemässä jonon perälle kun joku toinen vielä tönäisi minut nurin. Kaikki alkoi nauraa.
Toinen juttu oli kun menin välkällä vessaan. Tietenkin kiusaajat tuli myös ja he sanoivat että kaipaan pesua. No ensin he avasivat vessan hanan ja työnsivät pääni väkisin hanan alle. Sitten he vielä täyttivät reppuni vedellä heittivät minut maahan ja repun päälleni. Kiva sitten kun jouduttiin ostamaan uusia kirjoja. :( Vielä kolmas juttu oli kun he työnsivät minut koulun siivouskomeroon ja laittoivat sellasen kepin oveen etten pääse pois. Sitten aloin huutamaan ja hakkaamaan ovea ja he vain nauroivat ulkopuolella. Sitten yksi heistä sanoi: ” Kato kellot soi, mennääks luokkaan?” Huusin etteivät he voi jättää minua sinne ja he nauroivat että pelottaako, kuulettekste kun se itkee siellä?? :( Sitten he päästivät mut pois ja sanoivat että nyt sää varmaan meet heti open helmoihin valittaa. No en mennyt. Ja kerron vielä yhden jutun joka oli varmaan pahin. Olin 5luokalla kun he tulivat välkällä ympärilleni ja alkoivat töniä minua ympäriinsä kunnes makasin maassa. En edes jaksanut nousta ylös ja jäin itkemääb maahan. Sitten he raahasivat minut metsään ja löivät minua siellä vuorotellen niin kauan että rukoilin heitä lopettamaan. Tietenkin se antoi heille lisää huvia ja he vielä pitivät minua maassa ja heitti päälleni multaa ja sammalta.
Mutta kerran kun eksyin heidän tielleen he kävivät kimppuuni eräs tyttö tuli ja sanoi että on tosi säälittävää kiusata pienempää varsinkin 6vs 1. Pojat työnsivät hänet pois ja nauroivat että olen niin heikko että tyttöjen pitää puolustella. No tyttö tuli uudestaan eteeni ja jutteli minulle eikä välittänyt kiusaajista. Kiusaajat jättivät meidät siihen ja nyt tyttö on paras kaverini ja olen saanut muitakin kavereita. Traumat on tietenkin jäänyt pelkään vieläkin liikkua yksin kiusaajien lähellä vaikka minua ei enää kiusata. :( Mutta jos tyttö ei olisi tullut väliin en varmaan olisi tössä. Joten menkää heti väliin jos näette kiusaamista! Ihan sama millasta mutta kuitenkin! Vaikka se ei olisi kauhean pahan näköistä se tuntuu kiusatusta aina pahalta! <3 Muistakaa kiusatut että aina on joku joka välittää. :)

HotChocolate

Mua on kanssa (lievemmin tosin kun sua) kiusattu ja valitettavasti oon itse jopa kiusannut hiukan kiusaajiani takaisin ja häpeän sitä todella paljon.
Mutta sanon vaan että te, kiusaajat, ootte säälittäviä. Jos ei oo muuta tekemistä kun kiusata, syrjiä tai hakata, niin hankkikaa joku harrastus, teidän tyhmyydestänne ei tarvitse kärsiä kenenkään ulkopuolisen ihmisen.
Etenkin sun kiusauskokemuksesi kuulostaa todella rankalta mutta hyvä jos se nyt loppui! :)
Tiedän kokemuksesta että se pelko ja traumat ei lähde heti vaikka tietäisi että ei enää kiusata, mutta toivotan sulle todella hyvää kesää ja siunausta sekä tsemppiä! :)

Nimetön

Voi kamala! Itku kurkussa sai lukea tätä. Oon niin pahoillani sun puolesta kun olet joutunut kaikkea tollasta kokemaan! Mutta hyvä että oot saanut ystäviä ja uskon että olet ikuisesti kiitollinen sille parhaalle ystävällesi!
Siunausta ja hyvää loppukesää! <3

Nimetön

Voi kamala! Itku kurkussa sai lukea tätä. Oon niin pahoillani sun puolesta kun olet joutunut kaikkea tollasta kokemaan! Mutta hyvä että oot saanut ystäviä ja uskon että olet ikuisesti kiitollinen sille parhaalle ystävällesi!
Siunausta ja hyvää loppukesää! <3

alottaja

Nii. Kiusaajani tosin yrittää vieläkin vähän kiusta mua. Huutelee jotain uuuuuuu, kaks rottaa yhessä ku meen sen tytön kanssa ohi. No kaipa ne lopettaa kun enää en välitä. Enkä vois enää kuvitella et nesais mut itkemään. Ja ei kannata yhtään vähätellä kiusaamista. Vaikka se ei olis mitään kauheen vakavan näköstä (niinku mulla joskus) jotkut aattelee et se ei oo vakavaa ni kyllää se on! Ja nyt kiusaajat ei enää kiusaa paljoo koska ne ei kait haluu joutuu huonoihin väleihin tyttöjen kaa jotka on aika monet mun kavereita. :)

Vastaa aiheeseen: 6 vuotta kiusattu nyt se loppui!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top