Siirry sisältöön
Eräskin puhuja

Ilmeisesti vielä laajempi kuin. 5. luokan? Mitä tehtiin, kuinka kauan kesti, oliko huoltajan pakko olla mukana, oliko paha? Se on minulla edessä tämän lukuvuoden aikana ja lueskelin thl:n sivuilta, että keskustellaan oikeasti ihan kaikesta maan ja taivaan väliltä. Painotettiinko jotain tiettyä vai oliko vaan yleisesti? Kyseltiinkö urahaaveista?

Janna, verkk@ri

Moi! Kyselit 8.luokan terveystarkastuksesta:)

Kaikilla terveystarkastus on omanlainen ja se vaihtelee hieman kunnittain. Kerron nyt siis omasta kokemuksesta. Mulla 5. ja 8. luokan terveystarkastukset oli oikeastaa aikalailla samanlaiset. Molemissa mitattiin pituus, paino, katsottiin näkö, mitattiin verensokerit jne. Eli ei siis mitään erityisen kummallista.

Mulla se tarkastus kesti noin puoli tuntia, eikä huoltajan ollut pakko tulla mukaan, mutta onhan se aina suositeltavaa. Ja sanoisin, että se ei missään nimessä ollut paha.
Mun terveystarkastuksessa me puhuttiin kaikesta yleisesti, eli ei painotettu mitään tiettyä asiiaa.
Urahaaveista kysyttiin muutama kysymyss ihan vain sen takia, että katsotaan ettei mikään terveyteen liittyvä asia vaikuta tulevaan työhön/ammattiin. Mutta ei kuitenkaan yhtään haittaa, jos et vielä tiedä sun urahaaveista:D

Ei siis kannata ainakaan uskoa kaikkea mitä netistä löytyy tähän terveystarkastukseen liittyen. Terveystarkastajat ovat nähneet jo kaiken, joten sitäkään ei tarvitse sillä tavalla pelätä hahah. Hyvin se tulee menemään:) Tsemppiä <3

-Janna, verkk@ri

🤗

Moikka ! 🤗

Älä pelkää ! 🤗

Pystyt kyllä siihen ! 🤗

Toivottavasti terveystarkastuksesi menee hyvin ! 🤗

Tsemppiä ! 🤗

Vastaa aiheeseen: 8. luokan laaja terveystarkastus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top