Siirry sisältöön
tuore tukari

Oisko kellään hyviä leikki/peli ideoita ysien potkiaisiin?

uusi tukari

Oon ite tänä vuonna mukana järjestämässä ysien potkiaisia koska mut valittiin tukariksi, mahtavaa :) meidän koulussa yleensä jaetaan yseille vuoden ”titteleitä” itse askarteltuina kortteina. Esim. ”vuoden söpöin pari”, ”vuoden ahkerin oppilas” jne. :)

kettu

Itsekin kaipaan ideoita..

Meikä mandoliini täällä taas

En tiiä osaanko selittää näit mut 2022 potkiaiset meni aika lailla näin:
Yseille laitettiin jätesäkistä tehty ’puku’ päälle ja kaikki pihalle jonoon, niitten päälle heitettii kylmää vettä ja ne laitettii silmät kii kulkeen rata ja niitä vähä välii ammuttiin, sit karkaajien päälle tuli enemmän vettä ja sit niitte päälle heitettii kans jauhoja ja sit paloauto tuli koulun pihaa ja suihkutti niitte päälle vettä. Ysit oli vähä märkii ja jauhosii ton jälkeen xd

Sit viime lukuvuoden:
Yseille sanottiin että niillä on matikkavisa juhlasalissa ja sit ku ne oli siel kasit meni ovien etee ja niille annettii taas muovipussiasut ja kaikki tajus mikä niitä odottaa. Sit niitte silmät sidottiin ja ne laitettii yksitellen yhen oppilaan taluttamina käveleen katoksesta jossa niitä ammuttii vesipyssyillä, sit ne ryömi tuolin ali ja niitte päälle kaadettii vettä ja heitettii jauhoi ja sitte ne kaikki meni istuu tuolille vieläki silmät sidottuina, sit vähän välii niitä ammuttii vesipyssyillä ja sit ne jaettii kahteen porukkaan käärittiin kelmulla kiinni toisiinsa ja niitte päälle heitettii pari ämpärillistä vettä ja jonki verran jauhoja.

Vastaa aiheeseen: 9.luokkien potkiaiset

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top