Siirry sisältöön
ihopenot..

Eli laitoin jo tän viestin seurustelu-osioon mutta päätin laittaa tännekin,kun en tiedä mihin tämä oikeastaan liittyy,mutta olen 18 vuotias tyttö. Harrastin seksiää ns”yhden yön jutun” kanssa tietysti ilman kondomia ja olimme aika humalassa silloin. Nyt on menkat noin 4-5 päivää myöhässä ja muita oireita: kova selkäkipu,allkoholi nousee helposti päähän,ja rinnat kipeänä. Olen tehnyt raskaustestejä varmaan 20 kpl oireiden alkamisesta ja aina näyttää negaa edes haamuviivaa ei ole tullut. Jos olen raskaana EBN TODELLAKAAN HALUA PITÄÄ LASTA MUTTA
MUA AHDISTAA ENITEN SE ETTEI LÄÄKÄRI ANNA LUPAA ABORTTIIN, en tiedä mistä tämä pelko on tullut muttajostain se tulee. Mutta kai abortin saa tehdä sillä perustein ettei ole valmis äidiksi,ei pysty huolehtimaan lapsesta,taloudellinen syy ja opiskelut. Kai näillä nyt voi abortin tehdä? Mistä muusta syystä menkat voi jäädä pois? Olen stressannut tosi paljon tätä asiaa ja olen käyttänyt joka päivä alkoholia ( siis yhden siiderin jounut) mutta voiko menkkojen myöhästyminen johtua näistä syistä? en käytä mitään lääkkeitä.
Enkä e-pillereitä. JA HALUAISIN ETTEI VANHEMPANI SAA TIETÄÄ TÄSTÄ MITÄÄN. MUTTA ENITEN MUA AHDISTAA SE ETTEN SAISI LUPAA ABORTTIIN. Eli jos nyt teen r-testin ja näyttää plussaa niin mihin soitan ja mitä sanon. Ps. En ole missään yhteyksissä tämän ehkä mahdollisen isän kanssa mutta kai nuo syyt riittävät aborttiin? Josnyt oikein lasken olisin 7-10 rv viikolla. help pikaseen !

MLL Ylläpito

Hei,

hyvä, että kysyt asiasta! Haluan rauhoitella sinua. Kerrot tehneesi useamman raskaustestin ja niiden näyttäneen negatiivista. Tämän perusteella luultavimmin et ole raskaana ja kuukautiset ovat myöhässä muusta syystä. Muun muassa stressi ja painon aleneminen saattavat vaikuttaa kuukautisten tulemiseen.

Jotta voit olla aivan varma asiasta, voisit soittaa omalle terveysasemallesi ja pyytää päästä raskaustestiin. Voit kertoa tehneesi kotitestejä ja niiden näyttäneen negatiivista, mutta kuukautisten edelleen olevan myöhässä ja haluavasi asialle täyden varmuuden. Tämä asia kannattaa hoitaa heti jo huomenna. Abortti on asia, josta sinä itse päätät. Lääkäri ei voi asiasta päättää silloin, kun raskaus ei ole edennyt liian pitkälle. Sinun tapauksessasi raskaus ei ole vielä edennyt pitkälle ja abortti voitaisiin halutessasi suorittaa. Lääkäri ei myöskään ole yhteydessä vanhempiisi tästä asiasta, joten siitä sinun ei tarvitse kantaa huolta.

On tärkeää, että varmistat asian mahdollisimman nopeasti. Tästä viisastuneena muistat varmasti jatkossa ehkäisyn. Suosittelen, että varaisit terveysasemalta myös sukupuolitautitestit, jotta saat varmuuden siitä, että olet terve. Muistathan, että kondomi on ainut, joka voi suojata sukupuolitautitartunnoilta.

Tsemppiä ja pidäthän huolta itsestäsi!

Vastaa aiheeseen: A.P.U.A

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top