Siirry sisältöön
Tyty

Hei, minulla on sellainen olo että mulla saattaa olla adhd koska mulla on seuraavanlaisia ongelmia:

– kun pitäisi tehdä kouluhommia niin en millään jaksa aloittaa. Ajattelen että ” Oon nyt hetken puhelimella ja teen läksyt illalla” ja sitten mun koko päivä menee siihen etten tee mitään muuta ku vaan tuijotan ruutua. Illalla sitten myöhään mulle tulee kauhee paniikki ja kiire, enkä vaan tee niitä läksyjä huolella.
Tämä ongelma ei ole vain läksyissä vaan myös esim. Liikunassa (päätän että alan urheilemaan muttei ole motivaatiota tai voimia niin en koskaan alota)

-Sitte kun opiskelen niin en MILLÄÄN jaksa keskittyä. Usein päädynkin taas vaan puhelimelle tai alan heiluttelemaan jotain kynää/piirtämään.

-Yritän päntätä yhtä asiaa mun päähän varmaan tunnin ja unohdan sen vartin päästä.

-myös mun mielialat vaihtelee aika paljon. Alussa oon ”masentunu” ja yhtäkkii Pompin ympäri taloa mun veljien kimpussa ja nauran itteni puhki. Yleensä se mitä teen ei oo hauskaa, mä vaan nauran sillee väsyneesti (ihan ku olisin humalassa yms)
Muutenki aina ku mulla ”ei oo mitään tekemistä” Nii mun ainoo tekeminen on hakea huomiota. 🤦🏼‍♀️ vaikka mulla oikeesti olis ihan sikana kouluhommia.

Joo tarvisin apua, koska en saa mitään koskaan aikaseks ja alkaa ahistamaan. Kiitos jos luit ja voisitko antaa jotain vinkkejä tai pystytkö samaistumaan? Onks tää ees adhd?

🤗

Moikka ! 🤗

Mene juttelemaan esim. Sekasin-chattiin, Lasten ja Nuorten chattiin tai kuraattorin kanssa tms.

En ole ihan varma, mut toi voisi olla adhd.

Tsemppiä ! 🤗

Joku

Itellä on ihan samanlaista, oon kans miettinyt tuota, että onko itellä.

Vastaa aiheeseen: ADHD

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top