Siirry sisältöön
adhd ja asperger

moi olen 14v poika [Osa tekstistä poistettu.]  ja mulle on diagnosoitu adhd ja asperger ja mun on tosi vaikee keskittyä koulussa ja on ollut elämässä masennusta aikoinaan ja sillein mun adhd:seen liitty hirveän isot mielentilan vaihtelut ja isot aisti herkkyydet ja kotona en pysty tehä muuta kuin vaan istua koneella ja mulla ei oo hirveesti kavereitakaan niin itsestäni tuntuu että en välillä tiedä että mitä pitää tehdä nii ois ihan kiva jos joku juttelis

jokuu

Moikka! Harmi kuulla, et sul on tommosta. Mullaki on tylsää ja vähän kavereita yms (hirveesti ongelmii lol), ni voin ofc jutella sun kaa, jos vaa haluut! :)

Vanha Koira

Moi!
Olen vanhempi ja elämää nähnyt mutta päätin vastata sulle. Joskus 15 ikäsenä luin Asperger- ja ADHD- aiheisia lehtijuttuja ja samaistuin heti. Ei mulla oo diagnooseja niistä mutta mulla on monta diagnosoitua kaveria ja tuttua ja sanovat että saisin ne jos vaan hakisin.. en tarvii.
Noh aiheeseen. Ymmärrän mielialavaihtelut ja sosiaaliset ongelmat täysin. Ei siihen oikeen auta kuin aika, löydät kyllä samankaltaisia kavereita. Aistiherkkyyksiäkin joskus on mulla, enemmän ja vähemmän, riippuu kans miten muuten asiat sujuu. Oikeestaan vasta armeja oli mulla eka paikka jossa kohdeltiin jotenkuten reilusti ja kävin jopa aliupseerikoulunkin.

Vastaa aiheeseen: adhd

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top