Siirry sisältöön
SoS

Epäilen ittelleni ADHD:ta. Kavereitten kaa ollaan nyt vanhempana tosissaa mietitty asiaa, mut kuitenkin vanhemmat ei suostu käydä tutkittaa asiaa missään, vaikka diagnoosista ois mun mielestä hyötyä, että ihmiset tietäis että en käyttäydy noin tahalteen yms. Ja että koulu tietäisi asiasta, koska joskus se häiritsee mun opiskelua ja muita juttuja. Mitä siis tehä?

Nuortennetin yllapito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi myös aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

tyttönen täällä

Ymmärrän kyllä!
Itselläni on ADD ja kummallakin veljelläni ADHD. Myös tädilläni on ADD sekä toisella ADHD.
Vaikka mulla onkin tutkittu, että mulla on ADD, niin en ole vieläkään varma mitä siihen kuuluu tai mistä se johtuu.
Itse loin uuden keskustelun ADD:stä.
Voi hyvin! 😔❤️

Vastaa aiheeseen: ADHD

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top