Siirry sisältöön
tyttö98

Yks poika joka on muhu kuses (ainaki se väittää nii) on tosi ahistava ku se vihjailee kaikkee ja yrittää kkoko aja läpsiä perseelle ja kosketella tissei ja avaa ritsikoit. Sit se seuraa ain ku ollaa samas paikas. Sen kaveri joka oli siinä vähä mukana ja tykkää kans musta vähä ainaki selitteli sitä sillä et pojat on semmosii ku ne o tyttöje seuras tai väsyneitä …. En oo kyl viä tavannu yhtä pervoja 99

Poika 18v

Sellaisia ne pojat murrosiässä ovat. Pojilla on sen ikäisinä tuollaisia typeriä tapoja kyllä ne siitä kasvavat annat vain aikaa. Älä välitä jos ei kiinnosta. Jos kiinnostaa senkun alat seurustelemaan hänen kanssaan kyllä hän muuttuu kun vähän pompotat :)

Tyttö96

Jos se poika välittää susta oikeesti ja haluut olla sen kanssa yhessä, mutta et halua tuollaista lääppimistä, sen pitäis ymmärtää. Koska sillon jos välittää aidosti, tekee melkein kaikkensa toisen eteen ja tahtoo toteuttaa toisen toiveita. Jos susta tuntuu ahdistavalta, nii sano sille. Muutaman kerran kun napakasti sanoo nii kyllä luulis sen lopettavan. Tuo on periaatteessa jo seksuaalista ahdistelua, eikä kenenkään tarvitse kokea tuollaista, jos ei halua. Jos homma ei lopu tuohon nii puhu jollekin aikuiselle, jos se tuntuisi auttavan. Esim. opettaja voi luultavasti hoitaa asian ilman että vanhemmat saa tietää, jos niin haluaa. Kyllä sie pärjäät:)

Vastaa aiheeseen: ahdistaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top