Siirry sisältöön
saapasjalkakoira

Moikka. Oon ollu reilu puol vuotta hiton ahdistunu enkä tuu tän kanssa enää juttuu. Yhtenä syistä on paras kaverini joka on vakavasti masentunut ja syömishäiriöinen, en jaksa koko ajan olla tukena ja ns elää vain hänen ympärillä. Ollaan viis vuotta oltu parhaita kavereita eli feidaus tuntuis tosi väärältä. Oon hänen ainut kaveri joten en voi jättää yksinkää ties mitä tekee itellee… ahdistaa ku haluisin olla yksin himassa ilman että se soittaa että on paha olla ja räntäsateessa kaks kilsaa pitää täysillä juosta ettei toinen satuta itseään. Lyyhistyn tän paineen alla itekki ja varmasti sata kertaa ollaa asiasta keskusteltu mut ei vissii mee perille ku ei mikää muutu koskaa.

[viestiä muokattu]

MLL Ylläpito

Hei,

Hyvä, että kirjoitit, ei ole hyvä jäädä yksin pohtimaan kaverisi tilannetta. Tilanne on vakava ja tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Tietävätkö vanhempasi tilanteesta? Entä kaverisi vanhemmat?

Koulussa voit pyytää apua esimerkiksi opettajalta tai kouluterveydenhoitajalta. Sinua lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Mistä apua? –osiosta (www.mll.fi/nuortennetti/mista_apua).

Jos haluat miettiä tilannettanne tarkemmin meidän kanssa, voit myös soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki nyt vielä kesäaikaan 15.8. saakka päivittäin klo 17-20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen) tai kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun (www.mll.fi/nuortennetti). Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Voit myös chatata kanssamme ma-ti klo 17-20.

Hienoa, että lähdit kysymään mieltäsi painaneesta asiasta. Ota rohkeasti yhteyttä uudestaan tai ota asia puheeksi jonkun aikuisen kanssa. Voimia!

Vastaa aiheeseen: Ahdistaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top