Siirry sisältöön
Ihminen

Koulu alkaa mulla kahen viikon päästä ja se on alkanu ahdistaa todella paljon. Meen kahdeksannelle luokalle ja oon kuullu kaikilta et se on ihan hirvee. 7lk oli mulle kun ***. Monet kymmenet ihmiset kiusas mua tai siltä se ainaki tuntuu. Oon pienryhmässä ja mun opettaja on ehkä koulun ärsyttävin. Tuntu et olin koulun vihatuin ja varmaan olinki. Ärsyynnyn nopeesti melusesta opiskeluympäristöstä ja se pahensi kaikkea. Myös ruokailut on lyhyitä ja oon nälässä usein koko päivän. Usein en uskalla viettää välituntia muiden joukossa koska muhun on kohdistunu myös fyysistä kiusaamista. Mulla ei ollu yhtään motivaatiota koko keväänä ja kaikki tehtävät jäi tekemättä. Se näkyy myös todistuksessa. Usein mulla on niin *** olo koulus et en vaan pysty. En mee tunneille tai karkaan. Oon myös kerran vahingossa rikkonu kännykän koulussa vihasena tästä kaikesta ***. Vanhemmat ei ikinä pysty ymmärtää miltä tää musta tuntuu. Ne vaan huutaa mulle ja rankaisee mua. 8lk tulee sisältää tunnin enemmän liikuntaa. Oon vihannu liikuntaa. Mun luokan lisäks siellä on ehkä koulun [Osa tekstistä poistettu.] Usein oon joutunu [Osa tekstistä poistettu.] En pysty olee kolme tuntia viikossa niiden *** kanssa. Lisäks meillä tulee uudestaan MOVE testi. En todellakaan tee sitä niiden kanssa. Hyi ***. Myös liikunnan opettaja on [Osa tekstistä poistettu.] Sekään ei ymmärrä ikinä mitään. Kukaan ei ymmärrä miten *** tää tuntuu paitsi mun kaverit mut en haluis pilaa niiden lomaa valittamalla niille mun ongelmista.

Sori tästä tekstistä tuli aika pitkä lol

Maapähkinä

Ite oon menossa just ysille ja voin sanoo et ei kasiluokka ollut mitenkään erityisen paha tai vaikee vuosi. Toivottavasti löydät motivaatiota kouluun ja asiat alkais mennä paremmin!
🦊

tuleva muusikko

toivon et voisin samaistuu, mutta en oikein muuten kun että en saanu keväällä tehtyy itsekään mitään tehtäviä. ja koulussa oleminen ahdistaa mua. ja en tietty nähny koko viestiä niin ainut asia mitä mä sanoisin on että mee koulukuraattorille-tai psygolokille. jos sun vanhemmat ei ymmärrä niin pyydä koulun aikuiselta apua ja kerro niille miten koulussa menee ja jos haluat ja tarvii kertoo niin sano sille että sun vanhemmat ei ois ymmärtäny ja ne vaan rangaitsis. koska ei toi voi jatkuu noin. sitten kerroit että useimmiten oot nälkiintyny päivät koulussa. ja musta tuntuu että useemmassakin koulussa ne ruokatunnit on tosi lyhyitä. mun koulussa ne on jotain 15min ja toinen 15min on vaan välituntia. en tiiä sun koulusta mutta meillä on et klo 1 välkkä voi syödä välipalaa jos on ittellä mukana. koita selvittää että onko teiän koulussa, sillä ei se oo kiva olla nälkiintyny. mut oikeestaan ei se silleen oo meillä klo 1 ainoistaan sillä jotkut syö välillä muillakin välitunneilla. ja mä useimmiten pidän vesipulloo mukana niin juon siitä nii ei oo niin nälkä. mutta ei se välttis tarkota et se auttais kaikille. ja jos pystyt vaikka pitää kuulokkeita tunneilla niin ihmeessä pidä. voit selittää opettajalle että ois helpompi jos sulla ois kuulokkeet päässä tunneilla jotta keskittyminen tai mikä se juttu on niin ois helpompi.
kaikkee hyvää sulle🤗💖💜👋

Vastaa aiheeseen: Ahdistaa koulun alkaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top