Siirry sisältöön
Butterfly 🫢🩵

Heii :) Tuota oon 09 tytsy ja tuota…

Mulla todettiin ahdistushäiriö viime vuonna. (Todettiin myös masennus ja yks juttu joka on tosi arka aihe mulle, en haluu puhuu siitä.) (Ja muuten noi jutut ois pitäny diagnosoida jo kolme vuotta aiemmin mut ei sillon välitetty 🙄😭) No siis mä en oikein ymmärtänyt silloin miksi mulla olis AHDISTUSHÄIRIÖ. Mut nyt ymmärrän.

Nyt mua ahdistaa ihan kaikki. KAIKKI. Se, että syön, se etten syö. Se että oon liikaa puhelimella ja se että puhelimet on ees keksitty. Ylipäätään KAIKKI TÄSSÄ MAAILMASSA ahdistaa mua ihan vitun paljon. Mä kykenen tekee kaikkee normaalisti mut ahdistaa…

[osa viestistä poistettu]

Sanokaa mulle ykskin asia josta EN KEKSIS mitään ahdistuksen aihetta. Saatte luetella kaiken mitä on olemassa ja mitä ei oo olemassa.

Jos kirjoittaisin kaikki mun ongelmat, niistä tulis kirja. Mut en mä mitään kirjaa oo kirjoittamassa koska oon niin huono kirjoittamaan mitään. Mä rakastan kirjoittamista. Tai siis rakastin kunnes huomasin et musta ei oo mihinkään. Ehkä vaan olemaan avuksi joillekin ja valittamaan mut joo siinä kaikki.

Ps. Mun äitillä on selkeesti vihanhallintaongelmia (se ei suostu myöntää sitä) ja se on osasyy tähän kaikkeen mitä tunnen. Vihaan sitä VAIKKAKIN se on joskus ihana äiti 😭

Huh tuntuipa hyvältä kertoo tänne 🫢🩵 Kaikilla keskustelupalstoilla ei ikinä saa valittaa ja tälleen.. Hei kai täällä saa..? 🫢

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Butterfly 🫢🩵

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Joo

Miks toi kuulostaa ihan multa? Mulla on ihan sama juttu! Kaikki ahistaa ihan sikana, mut en näytä sitä ulospäin. No, tsemppii sulle kuitenki ja moiii!!

Vastaa aiheeseen: Ahdistaa kuten aina… mutta…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top