Siirry sisältöön
Moi

Ennen ku koronatilanne alko nii olin tosi masentunu. Sit olin nii ilone ku ei enää tarvinnu mennä kouluu. Sai nukkuu 2 tuntii pidempää kosk normist olin heränny kuudelt et ehin kouluu 8. Ku nukuin pidempään nii mun masennus meni tavallaa ohi. Mut silti olin kokoajan toooosi ahdistunu. Kaikki kokeet ja muut vaan ahdisti niin paljo. Sitte ku saatiin tietää et mennää takas kouluu nii se ahisti niiiiiin paljo. Ei sen takii et saisin koronan, vaan pelkäsin et väsyn ja masennun taas. Ja tänää oli toka koulupäivä ja meinasin ruveta kesken tunnin itkemään koska ope kerto unen tärkeydestä ja aattelin et mul se ei oo nii helppoo saada paljo unta. Sit oli muutenki vaan niin raskas päivä. Ja nyt sit pian masennun taas. Mitä mun pitäs tehä ettei mua ahista enää, tai kelle pitäs puhuu,ku vanhemmat ei ymmärrä.

Johanna, verkk@ri

Moikka!

Ikävä kuulla, että sinulla on ahdistusta, mutta erittäin hyvä, että et vain jäänyt asian kanssa yksin.
Sinun olisi hyvä puhua esimerkiksi koulussa kuraattorille tai terkkarille. Ne voisivat tutkia mahdollisen masennuksen ja voisit saada apua.

Puhuminen auttaa ja jos et halua puhua tutulle niin suosittelen, että soitat MLL:n lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, siellä voit jutella luotettavan aikuisen kanssa.

Tsemppiä sulle ja mukavaa kesää! <3

Vastaa aiheeseen: Ahdistaa liikaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top