Siirry sisältöön
13v tyttö

Siis meillä oli tälläinen luokka hengen nostamine juttu. Pelattiin käsipalloa ja se nyt ei kauheesti mitään vaikuta mut joo siis mulla vaan tuli heti kun alotettiin niin hirveä ahdistus. Se johtuu siitä koska mun ala asteen luokka oli aika huono niin mun itse varmuus laski siellä nollaan mut siis ku pelattiin meijän ala asteen luokan kaa enne tälläsiä samoja pelejä niin ainakun niiku mokasin nii muo syytettiin joten en enääm uskaltanjt tai halunnut yrittää koska pelkäsin että muo lannsistetais taas tai haukuttais. Niin sen takii en pystyny pelaa meijän uuden luokankaa ku en uskalla ja pelottaa yrittää koska oon jo sitö mieltä että oon mokaaja ja sitä itsevarmuutta ja luottamusta on vaikea kokoa enään 6 vuoden jälkeen. Meidän luokka on ihana ja toedän että ne ei haukkuis mui muttaa silti pelkään sitä. En tiedä pitäi sikö kertoo jolleki ku siis joskus puhik mun kaverille niin se vaan sano et no ei toi oo niin paha kun mun elämä. Niin en enään edes uskalla puhuu kellekää.mitä teen?

Emilia – verkk@ri

Moi!
Kiva kun kirjoitit keskustelupalstalle! :)
Ymmärrän että puhuminen saattaa tuntutua vaikeelle, mutta kannustaisin puhumaan asiasta jollekkin turvalliselle ja luotettavalle aikuiselle, esim. jollekkin opettajalle, vanhemmille, terveydenhoitajalle tai kuraattorille.
Myös nuortennetissa voi puhua maksutta ja luottamuksellisesti. Chat on auki jokaisena päivänä viikossa klo 17-20 ja puhelin ma-pe 14-20 ja la-su 17-20.
Kiva kuulla että sinulla on nyt ihana luokka! :)

Mukavaa ja aurinkoista syksyä!
– Emilia

Vastaa aiheeseen: Ahdistaa paljon

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top