Siirry sisältöön
Mieskammoinen

Pelkään, että yksi tuttavapoika (tai ennemmin MIES) on ihastunut minuun. Toki voin vain pelätä turhaan, mutta jotenkin sellaisia merkkejä on ollut ilmassa jo pidemmän aikaa.

Hän on samassa orkesterissa kuin minä ja tulee aina ennen ja jälkeen treenien ja väliajoilla minun ja kavereideni luo ja istuu ihan minussa kiinni ja hymyilee koko ajan ja pyytää mukaansa kaupungille tai syömään ja muutenkin hönkii niskaan koko ajan. Joskus kun kohtaamme opistolla hän kysyy olenko menossa treeneihin. Jos vastaan kieltävästi, hän vaatii saada tietää syyn ja on kamalan pettynyt.

Tyypin käytös ahdistaa minua, koska meillä on yli seitsemän vuotta ikäeroa (olen 15 ja hän on yli 22) ja hän on muutenkin erittäin ahdistava ihminen. Olen yrittänyt hienovaraisesti vihjata, että kaipaan omaa tilaa, enkä halua häntä kylkeeni kiinni, mutta hän aina vain tulee uudestaan.

Mitä ihmettä voin tehdä? En haluaisi loukata häntä, mutta haluan tästä epämiellyttävästä tilanteesta äkkiä pois.

oho

HEI TOI ON TOSI OUTOO… mut kannattaa keroo jollekki ku se voi auttaa ja tiiän et se on vaikeet mut yritä… mies saattaa oikeesti olla joku pedofiili.. älä ny pelästy mut kerron vaa faktat. Harmi et oot joutunu tollaseen tilanteeseen.

Vastaa aiheeseen: Ahdistava ihminen pyytää kaupungille

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top