Siirry sisältöön
poika

Olen aika…kröhöm.. tyttömäinen poika (siis olen aika söpö, EN MIKÄÄN TYTÖN NÄJÖINEN) ja mun poarhaan kaverin isoveli on homo…

No oon tuntenut kyseiset kaksi henkilöä jo ainakin kuusi vuotta, ollaan ylensää kahestaan ja usein myös kaverin isoveli on siinä mukana..
Ja no sitten mua on alkanu häiritsemään et kerran ku tulin kaverilleni niin tämä veli avasi oven ja suurin piirtein riuhtas miut sissään kanssaan siihen eteiseen.
Sitten se sano et ”pikkuveikka on tietokonehuoneessa, mee sinne vaa, tuun koht ku hakesen keittiös kolaa” ja kun menin sen ohi, se laski kätensä mun selkää pitkin iha persauksille asti…!

Voisko se olla ihastunut muhun? Se on kerran sanonutkin mulle et sw ihmettelee et mulla ei oo tyttöystävää koska oon niin söpö… o__O
En oo uskaltanu sanoo mitään kellekään, koska asia ei oo vakava, mut silti se häiritsee muo iha sikana!

Nappi tyttö

HAHAHAA! Ainakin sä oot viehättävä söpis ;DD hih! ääh älä välitä.. vaikka se saattaa tuntua oudolle et samaa sukupuolta oleva koskettaa sua sillee ni ajattele et se on sama ku sä tekisit sen jollekkin tytölle.. :3 siis hetero, homo, bi.. ihan sama kaikki ihmisiä jotka nyt vaan tykkää toisesta sukupuolesta.. ja se et heteroita on enemmän ni ei vaikuta tasaarvoon mitenkään… mitenkäs mä nyt tästä puhun ku sulla oli se roblema XDXDXD soriiii.. mut siis tarkoitan että hänelle se on ihan samanlaista flirttiä(?) niin kuin pojilla ja tytöillä.. :D ei se välttämättä tarkota mitään X3 sun pitää vaan hyväksyy se et sekin haluu joskus flirttailla tai silleen:) et se on sitä elämän normi kulkuu.. tosin voithan sä sanoo et sua hiukan häiritsee se että se koskee suhun tai mitään mutta muista sanoa se varoen koska miltä susta tuntus et jos joku tyttö sanois et ”MÄ EN HALUU ET KOSKET MUHUN ENÄÄ IKINÄÄÄÄÄ!!!” ? :) niin että ajatteleppa siltä kantilta ni löydät ehkä sit sen ratkaisuyn..

Nimetön

No voihan asia olla myöskin niin että tuo kaverisi isoveli on tehnyt nuo ihan leikkimielisenä flirttinä, eikä siis ole yrittänyt vihjailla mitään jne (: Ja voihan asia myös olla niin että hän on oikeasti ihastunut sinuun, ja jos hän jatkaa tuota, voit huomauttaa asiasta ystävällsiesti ettet ole itse kiinnostunut hänestä ( jos asia siis niin on? 8D )

Vastaa aiheeseen: Ahdistavaa…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top