Siirry sisältöön
Nimetön

Oon 16 vuotta täyttäny tyttö ja mun on vaikee puhuu asioista joiden pitäis olla kait ihan luonnollista tai jtn? :|
Oon siis vähän ujo, mut tänä vuonna opettelen viittailee ja vastailee tunnilla ja yritän tutustuu ihmisii, jos se ujous vähä lähtis…
Eli siis tunnilla, jos vaan ees viittaan ni sydän tykyttää tosi kovaa ja sit jos joudun viel vastaa ni sen jälkee tykyttää nii kovaa et päätä käy särkee. Oon jutellu jo nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelussa tästä asiasta, mut en vaan kehtaa puhua siellä kaikesta mikä mua ahistaa, koska mua ahistaa välillä pelkästää ajatella näitä asioita.
Nyt esim. jos tunnilla on joku pari tehtävä tai joudun jonkun viereen istuu ja se on POIKA ni en pysty olee normaalisti, vaikken tykkäis tästä tyypistä. Hermoilen vaan ihan sikana, vaikka ois tuttu. Sit jos se on TYTTÖ ni hermoilen vaa jos en tunne sitä.
Ja sit mua ahistaa jos mun ihoa näkyy liian paljon, mikä tarkottaa sitä että jos mulla on joku näistä: toppi, farkkushortsit tai lyhyt hame, ni en voi mennä kouluun, koska ahistun siitä ihan hirmusesti jos mulla on liian vähän päällä.
Ja sit vielä et terveystiedon tunnilla kun käydään läpi seksiin ja seksuaallisuuteen liittyviä asioita mua ahistaa niin paljon et voin vaa tuijottaa pulpettia ja oon tunnin jälkeekin viel ihan shokissa. Ahistun menkoistakin, kun tajuan aina mitä varten ne on. Ja sit kaikki tutkimukset mitä pitää tehä vanhempana ahistaa nyt jo ja piän seksiä ällöttävänä asiana… Joskus 9lk. kysyttii kui moni haluu lapsen ja kaikki muut luokassa viittas paitsi minä ja se opettaja kysy multa syytäkin ja jotku pojat nauro ja huuteli ”toi ei haluu lapsia”. Ja si joskus 7lk. tai 8lk. oli joku peli missä testattiin kui paljo ties kaikista näistä tälläsistä asioista ja en ois halunnu pelata sitä, mut mun oli pakko ja mua oksetti ja inhotti sen tunnin jälkee älyttömästi…
Näistä asioista oli oikeesti tosi vaikee pelkästää kirjottaa tänne, mut ajattelin etten saa tietää onko ketään muuta ketä nää ahistaa tai saa mitään muutakaan apua jos en nyt tee tälle jotain.
Viesti voi olla vähän sekava, mut yritin lukee läpi ja selventää mahollisimma paljon.

MLL Ylläpito

Moikka!

Nyt en osaa sanoa, onko viestissäsi sitten ollut jotain sellaista, minkä vuoksi sitä ei ole voinut julkaista palstallamme. Kts. säännöt: http://www.mll.fi/nuortennetti/info/keskustelupalstan_saannot/ .

Jos viestisi on kuitenkin käsitellyt ahdistusta, niin en usko, etteikö sitä olisi julkaistu. Välillä viestejä voi olla hankala löytää, jos on tullut sen jälkeen paljon uusia viestejä ja kommentteja. Jos jaksat, niin selaa keskusteluja vielä kertaalleen taaksepäin ja jos et löydä, niin toivottavasti jaksat kirjoittaa uuden!

Vastaa aiheeseen: Ahdistuminen oudoista (?) asioista

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top