Siirry sisältöön

vähän vanhemmat pojat ku mää heittelee mua tavaroilla ja huutelee kaikkee typerää mun perään käytävillä ja virnuilee ku kuljen ohi. sit ne levittää kaikille musta jotain perätöntä p*skaa. mua ahdistaa hirveesti mennä kouluun. ne ei oo sinänsä haukkunu mua, mutta pelkään koulussa ja aamusin niin paljon etten pysty syömään,koska kukaan mun kavereista ei ees ymmärrä mun ahdistusta. ne näkee tilanteessa jotain hauskaa. oon kertonu kylä niille ja mun perheelle myös, mutta pelkään kertoo opettajille, mitä jos ne saa siitä vaan hyvän aiheen puhua musta vielä enemmän pahaa. mitä teen?

mo noi

Toi kohtelu on tosi epäreiluu ja väärin. Minkä ikänen oot? Meijän koulus on tukareita… Jos sun koulus on nii niille voi kertoo… Terkkarille pitäs pystyy puhuu luottamuksel… Kiusaajista ei kannata välittää ne on vaan raukkiksii. Annat niiden puheen mennä kuuroille korville niin ne kyllästyvät jos et välitä. Oot varmasti hieno ihminen eikä sun tarvi kestää tollasta. Tästä tuskin oli paljookaan apua.. Mutta tsemppii kuitenki :) kyllä kiusaajatkin joskus tajuavat olevansa typeriä.

Tsemppiä!

Kannattaa tosiaan puhua vanhemmille, opettajille, tukareille, kelle tahansa!
Jos sulla on vaikka pari parempaa kaveria kelle voi kertoa syvällisempiäkin asioita niin kerro heille mitä oot mieltä ja että voisivatko he tukea sua jne, koska kun joskus toiset ei vaan huomaa toisen pahaa oloa niin voi itse mennä nykäisemään hihasta ja sanoa että tältä musta tuntuu nyt, voitko auttaa?
Vanhemmat vois kanssa soittaa opettajille jos et halua naamatusten mennä kertomaan?

Mitä jos ne saa vaan hyvän aiheen puhua musta vielä enemmän pahaa?
Kaikkea kannattaa yrittää, entä jos ne ei välitäkkään siitä ja se kiusaaminen loppuu kun oot kertonu vanhemmille ja opettajille? Sitä ei koskaan tiedä ennen kuin kokeilee ja kannattaa kokeilla! :)
Toivon tosiaan että sulla alkais menemään paremmin!
Mene vaan rohkeasti puhumaan, kyllä se siitä! :)

Kaikkea hyvää sulle!!

Ps. Kiusaaminen on raukkamaista ja yleensä johtuu kiusaajan huonosta itsetunnosta/ huonosta olosta mitä ne purkaa sitten muihin. Harmi että on näinkin paljon kiusattuja (kuten minä itse entisenä kiusattuna) mutta kaikille kiusatuille jotka ikinä lukee tän, älkää luovuttako! Kertokaa kiusaamisesta, hankkikaa kavereita ja ”tukijoukkoja” ja etsikää kaikesta aina myös jotain myönteistä!
Teistä tykätään ja ootte uskomattomia ihmisiä, TSEMPPIÄ!

Nimetön

Hei, jos teijän koulussa on kiva rehtori, mee puhumaan sille ! Meillä on ainakin ihan huippu :) Se ainaki saa asioihin muutosta!

John

Voisit koittaa ettiä parempaa porukkaa, miten olis sitte saman ikäset tai vähän nuoremmat? Tai kuinka isolla paikkakunnalla asut, eti kavereita toiselta alueelta? Koita pärjäillä, tsemppiä!

#JohnStacksAntiBullyMovement

Vastaa aiheeseen: ahdistunut

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top