Tyttö 12V

Moi! Siin mul on ollu aik kauvan surulline olo. en oo puhunu siitä kenellekkään koska en haluis puhuu niist. mut joo mul todettiin sit terkkaril et mul o lievä masennus ja en kyl vielkää haluis puhuu mun asioista mut oon huomannu et se on vaa pahentunu. ja sitteku koulut alkaa niin meen 7 ja koko mun elämä niiku muuttuu ja se tulee vaikutaa varmaan kans mun masennukseen. vaikka mulla ois tyyppei jolle puhuu niin se ei vaa tunnu oikeelt. en tiiä enään mitä tehdä??

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Menos ysil :)

Vaikka toi ylläpito jo vastasikin niin aattelin nyt sanoo:
Ensinnäkin rakkautta ja etähaleja <3
Toisena haluun suositella koulukuraattoria, koulupsykologia ja terapeuttia, jos on tarjolla tai, jos uskallat pyytää huoltajilta (ymmärrän että kynnys on kova)
Viimenen ehdotus on ottaa aikaa itselle miellyttävän tekemisen parissa esim. tunteiden purkua paperiin kuvina taikka tekstinä(¿Päiväkirja?) tai parhaan sarjan kattominen!

En keksi muuta. Uskon että selviit!
❤❤❤❤❤

[Nimimerkki poistettu]

Moi tosi kurja kuulla ite kans samanikänen mua jännittää kans aika reilusti ku ei kiinnostais olla niiden samojen kavereiden kanssa vaa haluisin saada uusia kavereita ei siin vanhat kaverit on jees mut ne on vaan liian erillaisia, haluisin kehittää itteeni jonka takia en haluis olla aina vaa samojen kaa, toinen mikä ahistaa on se et yks tyttö johon olisin halunnu tutustua paremmin nii vaihto koulua ei ollu kyse mistään uiui ku hyvä perse vaa oikeesti kiva tyyppi mut joo kurja kuulla

Vastaa aiheeseen: Ahdistus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.