Siirry sisältöön
Ahdistus itsessään

Minua ahdistaa koulunkäynti. Olen yläasteella. Joka aamuinen herääminen ottaa päästä, ja kotitehtävät ahdistaa. Voin sanoa että olen hyvä koulussa [Numerot vaihtelee 7-10 välillä aineesta ja kiinnostuksesta riippuen]. En ole elämäni aikana joutunut kertaakaan lukemaan kokeeseen, koska opin asiat tunnilla. Kotona olen usein ärsyyntynyt, vaikka koulussa välillä kivaa onkin. Stressaan läksyistä, ja siitä miksi työ [Koulu] pitää tuoda kotiin, sillä tämähän opettaa tuomaan töitä myöhemmin aikuisiällä kotiin, opetetaan itsemme työnarkomaaneiksi! En yleensä saa unta ennen 0.00-1.00. Viikonloppuisin yritän levähtää mahdollisimman paljon. Yleensä kun tulen kotiin alan pelaamaan, koska nautin siitä ja koska se lievittää stressiä, [Pelaan siis 1.30h päivässä joka päivä]

Kiitoksia vastaajille!

~8lk. Poika

Elämä järjestykseen

Hei! Oon 7lk tyttö ja itelläkii on kauhee stressi koulun takia. Mun koulu menee alamäkeen ja ahdistaa koko ajan. Mä käyn juttelee kuraattorille, se helpottaa! Kuraattori on auttanu mua saamaan asiat helpommiks. Saan lähtee luokasta kesken tunnin rauhoittumaan, ja joissain aineissa pääsen erityisluokkaan. Oon aika villi, sen takia siis. Mutta sä voisit saada vähän kevennystä kouluarkeen ja semmosta, luulisin niin. Itellä on koko ajan mielessä se kuinka elämä on tylsää, aina vaa läksyjä ja koulua. Mutta kyllä tää tästä… Jospa asia helpottuu :) Tsemppiä sulle!

CRAZYdude

Minäkin, kohta 6lk, pelaan päiväs 2h eikä mitään huolta, kuitenkin herätykset on syvältä (KLO 6.30 herätys) kotitehtävistä ei oo huolta (älyttömän helppoja) mutta suhteet ja muut asiat tulee päälle ja jonkun verran itekin stressaa. Samaa mieltä kuin nimimerkki Elämä järjestykseen, tsemii!

Ystävällisin terveisin CRAZYdude :D

Vastaa aiheeseen: Ahdistus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top