Siirry sisältöön
yksinäinen tyttö

Mistä saisin apua? Maailma kaatuu päälleni. Sairastuin pysyvään tautiin viimevuona, koiran pentuni myytiin äitin alergian takia, minua kiusataan koulussa, meillä oli talvella tulipalo ja mikään ei ole onnistunut:( tarviin apua kiitos!

ihan rauhassa

Shh. Kaikki on hyvin.

Ace

Mä oon tosi pahoillani siitä mitä kaikkee sä olet joutunu kokemaan. Mä en osaa kovin hyvin auttaa, mut musiikki auttaa mua aina jaksamaan. Kuulostaa hullulta mut olen tosi paljon velkaa rock tähdille. Sillon kun musta tuntuu et maailma kaatuu mun päälle ja kaikki on huonosti niin Axl Rose auttaa aina. Ja moni mut… Suosittelen lämpimästi musiikkia. Ja tuohon kiusaamiseen et sun TÄYTYY kertoa siitä jollekin. Mä olisin todella iloinen jos sä tekisit sen. Niinhän se on että haavat parantuu mut arvet jää. Kaikkea hyvää sulle.

Ressu

Hei, on todella väärin, että olet joutunut kokemaan noin paljon kaikkea pahaa… :( koulukiusaaminen on todella tyhmää, tiedätkö yhtään miksi sinua kiusataan? Oletko kertonut kenellekään? Jos kukaan ei vielä tiedä, kerro vanhemmillesi tai opettajallesi. Myös kouluterveydenhoitajalle tai koulupsykologille voi käydä kertomassa huolensa. Tuo tulipalo juttukin on ihan kamala… :( ymmärrän täysin, miltä sinusta tuntuu. VOIMIA SINULLE, TÄYTYY OLLA TODELLA VAHVA SELVITÄKSEEN TUOSTA KAIKESTA.

John

No joo, täytyy kyl myöntää et kuulostais ku maailma kaatuis :D Tost vois kääntää iha hyvän vitsin, hyvin tiivistetty teksti.

Vakavemmin voisin neuvoo tota musiikkia joo, ja yks tai kakski ystävää kehen ”takertua” ja kenen kans vaihella paskoja ajatuksia. Kyl se siitä, oha sit ees [B]joskus[/B] mukaviaki hetkiä… Toimispa HTML modet vinkvink

Vastaa aiheeseen: ahdistus ahdistus……..,

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top