Siirry sisältöön
tyttö

olen 15-vuotias tyttö. minulla on yli puoli vuotta ollut alapäässä ahdistava, ensin häpyhuulten välissä kuin kutkuttava tunne ihan kuin olisi vessahätä, pari sekuntia, ja sitten valtavan ontto tunne koko lantiossa. ennen tämä tuli vain kun minua oikeasti ahdisti, mutta nyt se tulee vaikken ajattelisikaan ahdistavia asioita. se haittaa omaa elämääni todella paljon ja ahdistaa minua, enkä välillä saa nukuttua. kun tämä tunne tulee, saatan yrittää päästä siitä eroon itsetyydyttämällä, ja kun ajattelen sitä itseäni tyydyttäessäni, saan orgasmin todella nopeasti ja voin saada kolmekin kymmenen minuutin sisään. tyhjä olo ei kuitenkaan lähde itsetyydytyksestä huolimatta.
kuukautisia minulla ei ole, tai no, kolme kuukautta sitten tuli muutaman päivän ajan jotain sotkua, mutta en tiedä, lasketaanko sitä. minulla on paniikkihäiriö. läpikävin pari vuotta sitten identiteettikriisin, jossa huomasin pitäväni tytöistä, ja toisen viime syksynä, joka ei kuitenkaan muuttanut ajatteluani. kokemani tunne alkoi tulla vähän toisen identiteettikriisin jälkeen. en kuitenkaan yhdistä näitä asioita toisiinsa, koska olen tällä hetkellä ihastunut erääseen tyttöön ja olen hyvin varma siitä. häiritsevä tunteeni kuitenkin ahdistaa minua aina öisin, kun kyseenalaistan suuntautumiseni uudelleen ja uudelleen, vaikka ihan oikeasti välitän tästä tytöstä.
kokeeko kukaan samanlaista? haluan oikeasti tietää mistä tämä johtuu ja ennen kaikkea päästä tästä eroon. itken samalla kun kirjoitan.

Nimetön

en osaa auttaa mut nostan esiin kun tää on aika kaukana edestä. mun mielipide on et mee puhuu jollekkin luotettavalle henkilölle se vois auttaa

Nimetön

:// mä en osaa auttaa, mutta suosittelen oikeesti puhumaan tästä jollekkin luotettavalle henkilölle. tsemppiä sulle!

Vastaa aiheeseen: ahdistus ja itsetyydytys

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top