Siirry sisältöön
Seko

Moi. oon 16-vuotias tyttö, ja oon ollu poikaystäväni kanssa pian vuoden. Tässä lähiaikoina mua on ruvennut ahdistamaan ja pelottamaan tosi kovaa eroaminen, ja en osaa sanoa että miksi. Välillä tuntuu että pää räjähtää, kun ”pahat ajatukset” eivät vaan yksinkertaisesti katoa.Joskus minusta jopa tuntuu että tahallani ärsytän itseäni. Se on sellaista, että ihan pienikin asia saattaa muistuttaa mua noista pahoista ajatuksista, ja sitten se on taas menoa. Poikaystävänikin tietää asiasta ja tukee mua tosi paljon. Älkääkä käsittäkö väärin, poikaystäväni ei kohtele minua huonosti vaan päinvastoin. Haluan myös tehdä selväksi sen että en missään nimessä halua erota hänestä. Elämme myös kaukosuhteessa, mutta näemme joka viikonloppu. Onko kenelläkään samanlaisia kokemuksia?? Olisin maailman kiitollisin ihminen jos joku osaisi auttaa, olen toivoton..

Kata, verkk@ri

Moi!

Olet nuori eikä sinulla ole vielä kovin paljon kokemusta seurustelusta, joten se on ihan täysin normaalia että on epävarma! On ihan super hyvä että olet puhunut poikaystäväsi kanssa sun fiiliksistä ja hän ymmärtää ja tukee.

Jos sun ajatukset häiritsee sun elämää liikaa niin niistä kannattaa ehkä puhua myös aikuiselle<3 Voisitko jutella esimerkiksi jonkin mukavan sukulaisen, opettajan, terkkarin tms kanssa? Voit aina myös ottaa yhteyttä nuortennettiin.

Lasten ja nuorten puhelin
p. 116 111 (puhelu on maksuton)
ma–pe klo 14–20
la–su klo 17–20

Tsemppiä!<3

Vastaa aiheeseen: Ahdistus ja pelko suhteessa ilman syytä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top