Siirry sisältöön
dramalama(🏳️‍🌈)

Moi:D

Oon huomannu, että lähiaikoina oon kiinnittäny huomiota syömiseen, liikaa. Saatan olla syömättä aamupalan ja koulussa syön leivän, sit tuun kotiin ja ahmin. [Osa tekstistä poistettu.]

Toinen juttu on e et saanahdistuskohtauksia. Ne sit tulee kuulemma ihan mitättömist jutuista, niinku kauppaan lähdöstä tai jo ollaan oltu liian kauan autossa ja kaikki puhuu liikaa enkä saa henkee. Mistä saa apua?

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei dramalama(🏳️‍🌈),

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

:)

Oisko sulla mahollista käydä puhumassa noista terveydenhoitajalle? Se vois ehkä osata ohjata sut oikeeseen avunpiiriin.

Ikävää että saat noita kohtauksia ja syömisen kanssa on ongelmia. Tiiätkö että onko sille syytä, miks keskityt paljon syömisee?

Vastaa aiheeseen: Ahdistuskohtaukset ja syömisongelmat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top